Τι έγινε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ (vid)

Τι έγινε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ (vid)

Απόστολος Παγώνης
Τι έγινε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Τετ α τετ με παίκτες, φωτογραφίες με τους νικητές, μια κουβέντα στα όρθια μεταξύ Αγγελίδη και Άρνεσεν, αλλά και πολύ μπάλα είχε το μενού στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Στην Νέα Μεσημβρία βρήκε το πρωινό της επομένης της αναμέτρησης κόντρα στον ΑΟ Χανίων τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου, όπου ξεκίνησε η διήμερη προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, την Κυριακή (06.12) στο γήπεδο της Τούμπας. Εκτός από το δίτερμα στο μισό γήπεδο, είχαμε συνομιλίες των Άρνεσεν και Τούντορ με Ροντρίγκες και Τζιόλη αντίστοιχα. Ο Δανός παράγοντας του Δικεφάλου είχε μια κουβέντα στα όρθια με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη. Τέλος ο Άρνεσεν ανέλαβε και τον ρόλο του φωτογράφου καθώς αποθανάτισε μια ώρα στιγμή με τους νικητές από το δίτερμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα