Χωρίς Γκνιάτιτς στην Ξάνθη ο Πλατανιάς

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς Γκνιάτιτς στην Ξάνθη ο Πλατανιάς

bet365

Χωρίς τον τραυματία Γκνιάτιτς θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη στα Πηγάδια ο Πλατανιάς, ενώ είναι εκτός και οι Μαχαμάτ, Γιακουμάκης.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια (5/12 17:15) ολοκλήρωσε ο Πλατανιάς την Παρασκευή (4/12). Αυτό έγινε με μία προπόνηση, στην οποία το βάρος έπεσε στις ασκήσεις τακτικής και στις στημένες φάσεις, με τον Γιώργο Παράσχο να ζητάει από τους παίκτες του να βγάλουν αρκετή ένταση.

Από το πρόγραμμα απείχαν οι τραυματίες Γκνιάτις, Γιακουμάκης, που έμειναν και εκτός αποστολής, όπως και ο Μαχαμάτ, ο οποίος ήταν στην αποστολή για το ματς του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η αποστολή ανακοινώθηκε από τον τεχνικό των Χανιωτών, με το πέρας της προπόνησης, της οποίας ακολούθησε γεύμα πριν αυτή «πετάξει» για τη Θεσσαλονίκη, απ' όπου θα μεταβεί οδικώς στην ακριτική πόλη.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Τζιμόντζι, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Τζιλβάν, Ανγκούλο, Ντίνας, Πάγκαλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα