Σισέ: «Δεν είμαι περήφανος για όσα σου κάναμε»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Σισέ: «Δεν είμαι περήφανος για όσα σου κάναμε»

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σισέ στο πλαίσιο τηλεοπτικού show συναντήθηκε έπειτα από πέντε χρόνια με τον Ραϊμόν Ντομενέκ ζητώντας του συγνώμη για όσα συνέβησαν στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Το 2010, οι σχέσεις μεταξύ του τότε ομοσπονδιακού τεχνικού της Γαλλία, Ραϊμόν Ντομενέκ και των διεθνών των «τρικολόρ» οδηγήθηκαν στα άκρα λόγω της κόντρας του 63χρονου τεχνικού με τον Ανελκά. Μάλιστα οι Γάλλοι ποδοσφαιριστές έφτασαν στο σημείο να απεργήσουν από προπόνηση κατά την διάρκεια του Μουντιάλ!

Ο Ντομενέκ στο βιβλίο του ανέφερε πως ο Τζιμπρίλ Σισέ ξέσπασε σε κλάματα λόγω της κατάστασης που επικρατούσε στα αποδυτήρια της εθνικής Γαλλίας.

Οι δύο άνδρες πέντε χρόνια μετά βρέθηκαν στο ίδιο πάνελ με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού να ζητάει συγνώμη από τον πεπειραμένο τεχνικό. «Σήμερα δεν είμαι περήφανος. Είναι κάτι που συνειδητοποιείς αφότου έχει περάσει. Αν συνέβαινε το περιστατικό σήμερα δεν νομίζω πως δεν θα κατεβαίναμε από το λεωφορείο», ανέφερε ο «Djibriliant», προσθέτοντας:

«Πρώτον, για την αγάπη που έχουμε για την Γαλλία. Για μένα, την οικογένεια μου και την σχέση που έχουμε. Δεν είμαι περήφανος για όσα σου κάναμε».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα