Ανθρωπολόγος ή γιατρός ο Καρεμπέ και όχι πορνοστάρ! (pic)

Ανθρωπολόγος ή γιατρός ο Καρεμπέ και όχι πορνοστάρ! (pic)

Ανθρωπολόγος ή γιατρός ο Καρεμπέ και όχι πορνοστάρ! (pic)

bet365

Ο Κριστιάν Καρεμπέ ποτέ δεν δήλωσε ότι θα γινόταν πορνοστάρ αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής. Διαβάστε το μήνυμα στου σύμβουλου στρατηγικής του Ολυμπιακού.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ τα... πήρε με τη Marca και το δημοσιογράφο που έδωσε την πρόσφατη συνέντευξη, όπου και έγινε η δήλωση ότι θα γινόταν πορνοστάρ αν δεν γινόταν ποδοσφαιριστής.

Για την ακρίβεια η δήλωση αυτή δεν έγινε ποτέ, σύμφωνα με τη διευκρίνηση που έδωσε ο Γάλλος μέσω του λογαριασμού του στο facebook.

«Αυτό το μήνυμα είναι για την οικογένειά μου, την κόρη μου τους φίλους μου, τον κόσμο που με γνωρίζει για τόσα χρόνια και για όλους αυτούς που ήρθαν σε επαφή με το άρθρο που δημοσιεύτηκε περίπου 48 ώρες πριν από το ισπανικό αθλητικό Μέσο "Μarca", βασισμένο σε μια ηχογραφημένη συνέντευξη που δόθηκε στη Μαδρίτη τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε μια εκδήλωση της La Liga. Από τότε εξαπλώνεται στο ίντερνετ σαν δηλητήριο.

Ο δημοσιογράφος με ρώτησε "τι επάγγελμα θα ήθελες να κάνεις αν δεν γινόσουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής; Γιατρός ή πορνοστάρ; Η αλήθεια είναι ότι η απάντησή μου δεν ήταν πορνοστάρ αλλά ανθρωπολόγος ή γιατρός», λέει ο Καρεμπέ και καταλήγει:

«Η ζημιά έγινε, Δυστυχώς δεν μπορώ να το αλλάξω Όμως, απλά ελπίζω ότι η φρενίτιδα στα Μέσα για ευαίσθητα θέματα δεν θα οδηγούν σε σε τέτοιες απρόσεκτες και ανεύθυνες συμπεριφορές ανθρώπους που έχουν τεράστια επιρροή από την άποψη της κοινωνικής ευθύνης.

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη».

This message is to my family, my daughter, my friends, the people who have known me for so many years, and to all of...

Posted by Christian Karembeu on Thursday, December 3, 2015

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα