Μελισσανίδης: «Μας έχουν φάει οι επιτροπές»

Μελισσανίδης: «Μας έχουν φάει οι επιτροπές»

Θοδωρής Βασίλης
Μελισσανίδης: «Μας έχουν φάει οι επιτροπές»

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Κοντονή αναφέρθηκε στα εμπόδια που έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής για την κατασκευή της Αγ. Σοφιάς.

Ο ισχυρός άνδρας της Aegean την Δευτέρα είχε συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή και μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης, ανέλυσαν στον υφυπουργό Αθλητισμού τα όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής όσον αφορά το γήπεδο και τις καθυστερήσεις που υπάρχουν λόγω της γραφειοκρατίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» ο Μελισσανίδης αναφερόμενος στον Σταύρο Κοντονή του τόνισε: «μας έχουν φάει οι επιτροπές», προσθέτοντας ότι η διαδικασία υπογραφής της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων θα πρέπει να είναι η τελευταία πριν την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Κοντονής ανέφερε ότι από την πλευρά του θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να επισπευτούν οι διαδικασίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα