«Τι δουλειά έχετε εσείς οι γυναίκες να σφυρίζετε αγώνες;» (pics)

Δημήτρης Τομαράς
«Τι δουλειά έχετε εσείς οι γυναίκες να σφυρίζετε αγώνες;» (pics)

bet365

Γερμανική κατακραυγή για τον τουρκικής καταγωγής Κερίμ Ντερμιμπάϊ για τα σεξιστικά του σχόλια στην διαιτητή Βιβιάνα Στέϊνχαους μετά από αποβολή του.

Ο 22χρονος Ντερμιμπάϊ που αγωνίζεται στην Φορτούνα Ντίσελντορφ εξοργίστηκε μετά την αποβολή του στο ματς με την ομάδα της Φρανκφούρτης για την Β' κατηγορία. Το αποτέλεσμα ήταν να την... πληρώσει με διάφορα κοσμητικά και σεξιστικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης η διαιτητής Βιβιάνα Στέϊνχαους.

«Τι δουλειά έχετε εσείς οι γυναίκες να σφυρίζετε αγώνες; Πως γίνεται αυτό;», ήταν μία από τις ατάκες του μεσοεπιθετικού, που έχει χριστεί διεθνής με την U21 της Γερμανίας. Στον νεαρό Γερμανό (τουρκικής καταγωγής) επιβλήθηκε πρόστιμο και ενώ αναμένεται και περαιτέρω τιμωρία.

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη μέσω των social media του (σ.σ. κατεβάζοντας όλα τα post του) και ενώ αποκάλυψε πως επισκέφθηκε την Στέϊνχαους για να της ζητήσει συγγνώμη. Μάλιστα συμπλήρωσε πως η ίδια την αποδέχθηκε.

Το περιστατικό πάντως ερευνάται από την Ομοσπονδία ενώ ο παράγοντας της Φορτούνα, Πολ Γιάγκερ, διέσυρε με δηλώσεις του τον παίκτη του. «Επειδή βλέπω πως θέλει να τονίσει ιδιαίτερα την γυναικεία παρουσία στον χώρο, καλό θα ήταν να πάει ο ίδιος να σφυρίξει έναν αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου για να καταλάβει και τι γίνεται», σχολίασε μεταξύ άλλων. Μάλιστα από τον σύλλογό του έγινε η πρόταση να είναι αυτή η τιμωρία του!

 

Τελευταία Νέα