ΠΑΟΚ: Η μεταμόρφωση του Σάμπο

ΠΑΟΚ: Η μεταμόρφωση του Σάμπο

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Η μεταμόρφωση του Σάμπο

bet365

Ο Σλοβάκος μέσος ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης του ΠΑΟΚ στα Χανιά για το Κύπελλο. Διαβάστε στο gazzetta.gr,για το τι λένε στην Τούμπα, αλλά και που οφείλεται η μεταμόρφωση του Σάμπο στα τελευταία παιχνίδια

Ο Έρικ Σάμπο τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο, από αυτό που είχαμε γνωρίσει όλοι με την έλευση του στον ΠΑΟΚ. Ο Σλοβάκος μέσος παίζει πιο απελευθερωμένα, είναι πιο ήρεμος και προσπαθεί καθημερινά να ξανά κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα. Ο βασικός λόγος αυτής της αλλαγής ήταν η γέννηση του γιού του, όπως θεωρούν στην Τούμπα. Ο διεθνής μέσος στα Χανιά πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας τρία γκολ. Στον Δικέφαλο αυτό που εύχονται είναι ο Σάμπο να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και οι κόποι του πολύ γρήγορα θα ανταμειφτούν. Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ο Σλοβάκος μέσος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα