Στραματσόνι: «Σημαντικό για εμάς το Κύπελλο»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Σημαντικό για εμάς το Κύπελλο»

bet365

Το βάρος στο Κύπελλο έχουν ρίξει στον Παναθηναϊκό με τον Αντρέα Στραματσόνι να τονίζει στην συνέντευξη Τύπου πόσο σημαντικός στόχος είναι ο συγκεκριμένος θεσμός.

Ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Ήταν σημαντικό για να κάνουμε νέο ξεκίνημα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε τέτοιο γήπεδο και για τις δύο ομάδες, ίσως για εμάς λίγο περισσότερο. Αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη στους παίκτες μου. Το Kύπελλο για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να συνεχίσουμε και να φτάσουμε ψηλά. Είχαμε δύσκολες στιγμές μετά από Ολυμπιακό και Ηρακλή. Στο ποδόσφαιρο ο καλύτερος δρόμος είναι η νίκη. Σήμερα κερδίσαμε. Μπήκαμε καλά, είχαμε πάθος και καλή νοοτροπία ενώ δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Το Κύπελλο είναι σημαντικό για μας. Δεν είμαι ευχαριστημένος που δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος».

Για τον τραυματισμό του Μπεργκ: «Ο Μάρκους Μπεργκ ένιωσε ενοχλήσεις αλλά ήθελε να συνεχίσει καθώς είναι ηγέτης της ομάδας. Παρόλα αυτά προτιμήσαμε να τον βγάλουμε γιατί είναι πολύ σημαντικός για μας, μιας και ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός και δεν ήθελα να πάρω το ρίσκο. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι είδα κάποιους παίκτες σήμερα να αγωνίζονται που δεν είχα δει».

Για την Παναχαϊκή: «Η Παναχαϊκή έκανε πολύ καλό παιχνίδι σήμερα και της αξίζουν συγχαρητήρια βέβαια ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός και καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να παίξει σωστό ποδόσφαιρο».

Ο Στραματσόνι μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ SPORT είχε αναφέρει: «Απόψε ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κάνουμε μια επανεκκίνηση. Γιαυτό δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μας»

Για το Κύπελλο και πόσο ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό: «Φυσικά και μας ενδιαφέρει. Θέλουμε οπωσδήποτε να προχωρήσουμε ψηλά και σίγουρα το Κύπελλο είναι ένας στόχος».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα