Σίλβα: «Ανασυγκρότηση και συγκέντρωση γιατί μας περιμένουν δύσκολα»

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «Ανασυγκρότηση και συγκέντρωση γιατί μας περιμένουν δύσκολα»

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα επαναφέρει τα δυνατά του... χαρτιά για την ενδεκάδα του με τον Πανθρακικό ενώ προειδοποίησε τους παίκτες του για τα... δύσκολα που έχουν ακόμα μπροστά τους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τους Πάρντο και Μποτία να προπονούνται κανονικά την Πέμπτη, γεγονός που τον χαροποίησε. Είχε μάλιστα και συνομιλία και με τους δύο για να δει το πως νιώθουν μετά την προπόνηση με τον Μποτία να του επισημαίνει: «Κόουτς είναι ακόμα πρώτη μέρα. Νιώθω καλά αλλά θα δούμε».

Από εκεί και πέρα ο Μάρκο Σίλβα προτίθεται να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, επαναφέροντας στην ενδεκάδα παίκτες όπως ο Ρομπέρτο, ο Ομάρ, ο Μιλιβόγιεβιτς και ο Σιόβας.

Φρόντισε πάντως να διευκρινίσει προς τους παίκτες του πως «χρειαζόμαστε ανασυγκρότηση και συγκέντρωση γιατί μας περιμένουν δύσκολα. Έχουμε μπροστά μας και άλλα σημαντικά και δυνατά ματς. Από αύριο θα τα πούμε πιο αναλυτικά για τον Πανθρακικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα