Σίλβα: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που έχουμε τον Καμπιάσο»

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που έχουμε τον Καμπιάσο»

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα μιλώντας στην συνδρομητική τηλεόραση στάθηκε στην αξία, την ποιότητα και την εμπειρία του Καμπιάσο. Τι είπε για Κύπελλο και Πανθρακικό αλλά και για Άρσεναλ.
Μεταξύ άλλων ο Μάρκο Σίλβα τόνισε στη NOVA:
- Κύριε Σίλβα, φαντάζομαι θα είστε ικανοποιημένος από την εικόνα και τη διάθεση των παικτών σας στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο.
«Ναι, είναι αλήθεια πως είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι αυτό. Ήταν υποχρέωσή μας. Άλλωστε, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Όταν η ομάδα μας εμφανίζεται με σοβαρότητα, δεν μπορεί να συμβεί κάτι άλλο από το να κερδίσει. Αυτό κάναμε, λοιπόν. Εμφανιστήκαμε σοβαροί, με όλο το σεβασμό απέναντι στον αντίπαλό μας. Σεβαστήκαμε την ομάδα μας, τους εαυτούς μας. Σεβαστήκαμε τους φιλάθλους μας και κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Πήραμε μία δίκαιη νίκη την οποία χρειαζόμασταν. Αλλά και με ένα μεγάλο σκορ με πολλά γκολ, το οποίο μας επέτρεψε να βρεθούμε στην πρώτη θέση του ομίλου.
- Το σκορ στο Αίγιο το άνοιξε ο Καμπιάσο, ο οποίος χάρηκε πολύ το γκολ του. Πως είναι για έναν προπονητή να έχει στα αποδυτήρια έναν τόσο έμπειρο ποδοσφαιριστή με φοβερές παραστάσεις;
«Ναι, είναι αλήθεια πως συνέβη κάτι τέτοιο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που έχουμε στην ομάδα μας έναν παίκτη με τόσο μεγάλη εμπειρία. Για τους νεότερους παίκτες είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να κερδίζουν πράγματα από την εμπειρία του και από τις πολλές παραστάσεις που είχε κατά το παρελθόν. Και επίσης είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως αυτός ο παίκτης παίζει με την ίδια χαρά και με την ίδια διάθεση, είτε πρόκειται να αντιμετωπίσει ομάδα πρώτης ή δεύτερης κατηγορίας. Επίσης με την ίδια χαρά και διάθεση προπονείται καθημερινά. Είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει μεγάλες παραστάσεις και χαίρεται πάρα πολύ την κάθε στιγμή. Ζει αυτή τη στιγμή της καριέρας του. Και είναι σημαντικό για έναν τόσο μεγάλο παίκτη να κάνει κάτι τέτοιο».
- Το Σάββατο αντιμετωπίζετε τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Μία ομάδα που κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ξεφύγει από τις θέσεις που οδηγούν στη Football League. Μάλιστα, στην περασμένη αγωνιστική νίκησε τον Ατρόμητο εκτός έδρας. Εσείς, τι εικόνα έχετε για τον Πανθρακικό;
«Χωρίς αμφιβολία είναι αλήθεια πως τα τελευταία αποτελέσματα του Πανθρακικού έχουν δείξει πως βρίσκεται σε ένα δρόμο βελτίωσης. Φαίνεται από τα τελευταία αποτελέσματα που έχει φέρει, με αποκορύφωμα τη νίκη μέσα στην έδρα του Ατρόμητου που είναι κάτι δύσκολο να πετύχει κάποιος. Είναι λογικό τώρα που περιμένει τον Ολυμπιακό, την πρωταθλήτρια ομάδα η οποία έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια, να προσπαθήσει να τα δώσει όλα με σκοπό να μας στερήσει βαθμούς. Και εμείς θα τα δώσουμε όλα από την πλευρά μας. Περιμένουμε από την ομάδα μας να εμφανιστεί όσο καλύτερη γίνεται ώστε να μπορέσει να πάρει το αποτέλεσμα».
- Είστε της άποψης πως πάνω από όλα και πρώτα από όλα, σας ενδιαφέρει μόνο ο αγώνας που ακολουθεί. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, πάντως, «ζει και αναπνέει» για τον αγώνα με την Άρσεναλ. Θα είδατε τις ουρές που σχηματίστηκαν στα εκδοτήρια για την αγορά εισιτηρίων. Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας;
«Ναι, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, παρά το γεγονός πως αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί την προτεραιότητά μας. Είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανθρακικό. Όμως, πρόκειται για ένα παιχνίδι τεραστίων διαστάσεων. Είναι ένα παιχνίδι του Champions League απέναντι στην Άρσεναλ. Είναι ένας τελικός και για εκείνους, αλλά και για εμάς. Είναι λογικό ο κόσμος να θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας. Πάντα ζητούσα από τους φιλάθλους να είναι στο πλευρό της ομάδας. Όμως, δεν χρειάζεται να τους το ζητήσω. Είναι σίγουρο πως θα βρεθούν πανέτοιμοι στο Καραϊσκάκη για να δημιουργήσουν μία φανταστική ατμόσφαιρα ώστε να βοηθήσουν όσο πιο πολύ μπορούν την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα