Ξανά στους κορυφαίους προπονητές ο Σίλβα!

Ξανά στους κορυφαίους προπονητές ο Σίλβα!

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά στους κορυφαίους προπονητές ο Σίλβα!

bet365

Για ακόμα έναν μήνα το Four Four Two συμπεριέλαβε τον Μάρκο Σίλβα στην κορυφαία πεντάδα των προπονητών της Ευρώπης!
Σύμφωνα με το περιοδικό Four Four Two ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών συγκαταλέγεται στην καλύτερη πεντάδα των προπονητών για τον μήνα Νοέμβριο.
Οι άλλοι τέσσερις προπονητές είναι οι: Μιόντραγκ Μπόζοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Μάτια Κεκ (Ριέκα), Πεπ Γκουαρδιόλα (Μπάγερν Μονάχου) και Λοράν Μπλαν (Παρί). Ο Μάρκο Σίλβα σημείωσε αυτήν την διάκριση για άλλον έναν μήνα κυρίως λόγω του 2-3 με την Άρσεναλ.
Στο κείμενο τονίζεται πως «αυτό που έχει πετύχει ο Σίλβα στον Ολυμπιακό είναι εντυπωσιακό. Νίκη με 3-2 απέναντι στην Άρσεναλ και 12 διαδοχικές νίκες στην ελληνική Super League, με αποτέλεσμα οι συγκρίσεις με τον Ζοζέ Μουρίνιο να είναι αναπόφευκτες. Επόμενο πρόκληση είναι να σταματήσει εκ νέου την Άρσεναλ. Και με βαθμό ο Ολυμπιακός θα προκριθεί στους 16 του Champions League».
Ο Σίλβα ήταν στους κορυφαίους προπονητές και τον Οκτώβριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα