Θεοδωρίδης: «Συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού» (vid)

Θεοδωρίδης: «Συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού» (vid)

Θεοδωρίδης: «Συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού» (vid)

Ο Σάββας Θεοδωρίδης συνεχάρη τον κόσμο του Ολυμπιακού για την ευπρεπή παρουσία του στο Αίγιο.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Α' αντιπροέδρου της ομάδας μας στο Olympiacos TV, ύστερα από την επικράτηση με 4-0 επί του Παναιγιάλειου:

«Θα σταθώ πάρα πολύ λίγο στο παιχνίδι. Ο Παναιγιάλειος ήταν μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έπαιξε κατά τη δική μου γνώμη, πολύ καθαρό ποδόσφαιρο και αυτό έχει μεγάλη σημασία για εμάς, για τον Ολυμπιακό. Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Δεν έχει σημασία το σκορ. Εμείς είμαστε όπως και να το κάνουμε καλύτερη ομάδα. Ήταν πολύ καλός ο Παναιγιάλειος και μου άρεσε.

Τώρα θα σταθώ σε ένα σημείο που είναι το πιο βασικό για εμένα. Δίνω συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, διότι σήμερα πραγματικά βοηθήσανε, ευπρεπώς, την ομάδα. Δεν κάνανε το παραμικρό που να επισύρει οτιδήποτε και ελπίζω σε όλα τα παιχνίδια να σταθούν μαζί μας κατά τον ίδιο τρόπο και επιμένω σε αυτό. Διότι δεν μπορεί ο Ολυμπιακός, να παίζει κεκλεισμένων των θυρών. Τα πέντε εκατομμύρια φιλάθλων της ομάδας δεν το ανέχονται αυτό το πράγμα. Αν συνεχίσουν με το ίδιο ήθος, όπως το σημερινό, θα έχουν να κερδίσουν πάρα πολλά και αυτοί, σαν φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αλλά και ο Ολυμπιακός».

Δηλώσεις κ.Θεοδωρίδη (Παναιγιάλειος- Ολυμπιακός)/Mr. Theodoridis statement (Panegialios-Olympiacos)

Best of internet