Καλλονή - Πανσερραϊκός 2-1

Κώστας Ζάλιαρης
Καλλονή - Πανσερραϊκός 2-1

bet365

Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τον Πανσερραϊκό, η Καλλονή πήρε τελικά τη νίκη με σκορ 2-1 και ορίζει την τύχη της όσον αφορά την πρόκριση από τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου μετά και τη 2η αγωνιστική.

Τυχερός και αποτελεσματικός στο πρώτο μέρος Πανσερραϊκός με τον εκ των πιο δραστήριων ποδοσφαιριστών του στην αναμέτρηση... Οι φιλοξενούμενοι στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ευτύχησαν να κάνουν ό,τι ακριβώς δεν έκαναν λίγο νωρίτερα οι παίκτες του Θαλή Θεοδωρίδη, δηλαδή να προηγηθούν στην πρώτη τους καλή ευκαιρία στο ματς.

Ο Γεωργίου αρχικά για την Καλλονή με δυνατό δεξί σουτ αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι έχασε τεράστια ευκαιρία για την ομάδα της Σούπερ Λιγκ, βλέποντας τον Μέλκα να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να μπλοκάρει, για να έρθει ο Πόποβιτς στο 15ο λεπτό και να σκοράρει με κοντινό πλασέ, έπειτα από ωραία κίνηση του Αγγελούδη που από δεξιά προστάτευσε σωστά τη μπάλα με την πλάτη μέχρι να κάνει την παράλληλη μπαλιά προς τον εστία και να πετύχει το γκολ ο συμπαίκτης του. Η δεύτερη μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε 43', απόδειξη πως έπρεπε να βρει... χαραμάδες για να μπει στην περιοχή των Σερραίων. Το έκανε εν τέλει ο Μανούσος έπειτα από μακρινή μπαλιά, αλλά το μονοκόμματο σουτ με το δεξί πήγε πάνω στον σταθερότατο Μέλκα.

Με την έναρξη της επανάληψης, πέρασε στο ματς ο Μπαργκάν για την Καλλονή προκειμένου να δώσει μεγαλύτερη επιθετικότητα στην ομάδα του και τα κατάφερε, μόλις στη συμπλήρωση των 10 λεπτών αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Στην πρώτη του ευκαιρία μπροστά από την αντίπαλη εστία, έδειξε να... οσμίζεται τη φάση που εξελισσόταν μπροστά του και από αδυναμία της άμυνας του Πανσερραϊκού να διώξει μια σέντρα από δεξιά, ο Μπαργκάν με ωραίο δυνατό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 στο 55ο λεπτό. Λίγο αργότερα, ο Μάρκοβιτς δεν κατάλαβε πόσο... μόνος ήταν απέναντι από τον Μέλκα για να σκοράρει και η πίεση από πλευράς Καλλονής γινόταν όλο και πιο ασφυκτική.

Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου έβρισκε τις λύσεις μαζί με λίγη τύχη και με λίγο... ροκάνισμα του χρόνου, η ατομική ενέργεια του Μανούσου στο 81' βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Μέλκα, για να έρθει τελικά ο Γεωργίου στο 85' έπειτα από εξαιρετική ασίστ με τακουνιά από τον Μανούσο, να σουτάρει με το δεξί στην κίνηση για το 2-1!

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:

1.Αστέρας Τρίπολης 6

2.Καλλονή 3

3.Πανσερραϊκός 1

4.Κισσαμικός 1

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καλλονή: Δαύκος, Τσαμπούρης, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ευαγγελιδάκης, Γιουκαρής (35΄Κλαντρούμπσκι), Καλτσάς, Ελακόπουλος (46' Μπαργκάν), Γεωργίου, Μανούσος, Μάρκοβιτς (60' Χιντασέλι)

Πανσερραϊκός: Μέλκας, Κούκολης, Στεργιανός, Καψάλης, Ρούτσης, Τσιμίκας, Κιοσέ, Πόποβιτς, Ανδρέου (60' Ραμίρεζ), Παπαστεργίου (68' Μπεριάν), Αγγελούδης

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα