«Καμία επικοινωνία Κοντονή - Θεοδωρίδη»

«Καμία επικοινωνία Κοντονή - Θεοδωρίδη»

«Καμία επικοινωνία Κοντονή - Θεοδωρίδη»

bet365

Από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι ουδέποτε επικοινώνησε ο Θεοδωρίδης με τον Κοντονή, όταν οι παίκτες του Ολυμπιακού δέχθηκαν κάποια αντικείμενα.

«Ψέματα» χαρακτηρίζουν από τον Ολυμπιακό τα όσα διέρρευσαν σχετικά με επικοινωνία του Σάββα Θεοδωρίδη με τον Υπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, μετά από αντικείμενα που δέχθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» στο γήπεδο του Αιγίου.

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Λας Πάλμας με τη Σοσιεδάδ στο Κύπελλο Ισπανίας.

Από τους νταμπλούχους Ελλάδας επισημάνθηκε ξεκάθαρα ότι ουδέποτε οι δύο άνδρες ήρθαν σε επικοινωνία, πριν την σέντρα της αναμέτρησης όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 4-0!

«Δεν υπήρξε καμία επικοινωνία του Σάββα Θεοδωρίδη με τον Σταύρο Κοντονή πριν το παιχνίδι στο Αίγιο. Για άλλη μία φορά γράφονται και διαρρέονται ψέμματα», τονίστηκε σχετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα