Κούγιας στο gazzetta.gr: «Ο Νύκταρης που μου φιλούσε τα χέρια, μου έστησε καρτέρι»

Κούγιας στο gazzetta.gr: «Ο Νύκταρης που μου φιλούσε τα χέρια, μου έστησε καρτέρι»

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες στο gazzetta.gr, κάνοντας λόγο για «Καμόρα» που υπάρχει στη Football League, ενώ χαρακτηρίζει τον Ηρακλή Νύκταρη, από τον οποίο δέχτηκε επίθεση, «επικίνδυνο».

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου Κούγιας και Νύκταρης ήρθαν στα χέρια, ο γνωστός ποινικολόγος ενώ ήταν στο δρόμο προς τον ιατροδικαστή μίλησε στο gazzetta.gr για το περιστατικό.

Εκανε λόγο για «Καμόρα» που ελέγχει τη Football League, ενώ χαρακτήρισε «επικίνδυνο» τον Ηρακλή Νύκταρη, ο οποίος του φιλούσε παλιότερα τα χέρια!

Οι καταγγελίες του Αλέξη Κούγια στο gazzetta.gr:

Κύριε Κούγια πως συνέβη το περιστατικό με τον κύριο Νύκταρη;

«Όλη η Κρήτη γνωρίζει πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι ο Νύκταρης, αν κάποιος τολμήσει να τον απειλήσει. Είναι ένας άνθρωπος χωρίς ντροπή, που έχει καταδικαστεί για διπλή ανθρωποκτονία, ο οποίος μου φιλούσε τα χέρια μετά την κατάθεσή μου για τις απομαγνητοφωνημένες κασέτες που ενέπλεκαν την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Αυτός ο άνθρωπος τολμά να λέει ότι τον έβρισα και του έκανα χειρονομίες. Αρκεί να ρωτήσουν στα Χανιά πόσο επικίνδυνο κακοποιό στοιχείο είναι.

Τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά», λέει στο gazzetta.gr ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας αρχικά για το περιστατικό με τον ισχυρός άντρα των Χανίων, Ηρακλή Νύκταρη και συνεχίζει κάνοντας λόγο για κλίμα τρομοκρατίας στο πρωτάθλημα της Football League, που επικρατεί από την «Κομόρα», όπως αποκάλεσε την εγκληματική οργάνωση που θέλει να ελέγχει το πρωτάθλημα.

«Στη Football League υπάρχει ένα περίεργο σκηνικό. Περίεργα αποτελέσματα και περίεργες συμπεριφορές προπονητών και παικτών, οι οποίες θα γίνονται όλο και πιο έντονες όσο η ΑΕΛ στην οποία είμαι πρόεδρος και ιδιοκτήτης απομακρύνεται για τη Super League. Θα κάνουν τα πάντα για να της κόψουν το δρόμο για το στοίχημα. Υπάρχουν άτομα που ανεβοκατεβάζουν ομάδες, στήνουν αγώνες, αφανείς ιδιοκτήτες που κρύβονται και κατηγορούνται για εμπόριο όπλων, ναρκωτικά. Κακουργηματικά στοιχεία και επικίνδυνα όπως ο Νύκταρης.

Είχα πάει στον Κοντονή, είχα πει ότι θα επισκεφτώ και τον πρόεδρο Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά δεν πρόλαβα. Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις της ΑΕΛ για κακοποιούς μάνατζερ όπως ο Κολοβός, που έχει 30 παίκτες στα Χανιά, όπως είχε κάποτε στον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Κολοβός έχει δαρθεί άσχημα, δεν μίλησε, ο πρόεδρος της Λαμίας έκανε κάποιες καταγγελίες μετά έκλεισε το στόμα του. Υπάρχει κλίμα τρομοκρατίας στη Football League. κανείς δεν έχει εξετάσει πως ο Πανελευσιανιακός έγινε Τρίκαλα, κανείς δεν ασχολήθηκε και δεν διερωτήθηκε με τα αποτελέσματα που από διπλά στο ημίχρονο έρχονται άσος. Και είναι από ίδιες ομάδες. Κανείς δεν έχει αναρωτηθεί πως παίκτες που δεν έχουν πάρει δραχμή από τις ομάδες τους δεν έχουν κάνει προσφυγή. Γιατί κατά τη δική μου κρίση υπάρχουν παράνομες συμπεριφορές. Κανείς δεν ασχολήθηκε με τους διαιτητές στο Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή και στο Παναχαϊκή - Λάρισα.

Η Football League, η ΕΠΟ ούτε καν ο ΟΠΑΠ ασχολούνται. Υπάρχει μια Καμόρα στη δεύτερη κατηγορία».

Το περιστατικό στο αεροδρόμιο πως συνέβη;

«Ο Νύκταρης μού είχε στήσει καρτέρι διότι γνώριζε ότι θα κατέβω στην Κρήτη για μια πολύ σοβαρή υπόθεση που έχω αναλάβει, για ανθρωποκτονία. Είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, με τον κατηγορούμενο να είναι ένας πολύ επικίνδυνος εγκληματίας, η δίκη γίνεται σε δρακόντια μέτρα ασφαλείας. Πρόκειται για μία σκηνοθετημένη δολοφονία.

Ο Νύκταρης,πληροφορήθηκα ότι με έψαχνε πολλή ώρα, ρωτούσε για μένα αν πέρασα ή όχι. Όταν λοιπόν είχα περάσει σχεδόν τον έλεγχο και ήμουν σχεδόν στο αεροπλάνο, εκείνος αγνόησε τους ελέγχους και με χτύπησε στο στομάχι και στα νεφρά. Γι αυτό το λόγο πηγαίνω και στον ιατροδικαστή. Φυσικά, η δίκη ματαιώθηκε για τις 22/12 καθότι ήταν αδύνατον να παραστώ στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου.

Ήταν ένα μοιραίο λάθος αυτό που έκανε ο Νύκταρης - χωρίς να θέλω να το παίξω ήρωας. Από προσωπική αξιοπρέπεια δεν υποκύπτω στους εκβιασμούς. Θα θυμάστε για τα σκαμπίλια που έλεγαν ότι θα φάω...» λέει ο γνωστός ποινικολόγος και συνεχίζει τις καταγγελίες στο gazzetta.gr:

«Στην Παναχαϊκή με είχαν αφήσει μόνο μου να παλεύω, με είχαν αφήσει ανυπεράσπιστο. Μια πολή τώρα με έχει εμπιστευτεί και δεν θέλω να μου κάνουν ό,τι και στον Πηλαδάκη. Ομάδα που το 2007 είχε πάρει το Κύπελλο εξαφανίστηκε. Ακόμη και της ΑΕΚ ο πρώην ιδιοκτήτης της χρησιμοποιούσε όλους αυτούς που προσπαθούν να ελέγχουν το ποδόσφαιρο. Στα Χανιά θα δίνουν φιλικά, με εμάς όχι, θα δίνουν και την τελευταία ικμάδα του αίματός τους.

Υπάρχουν πρόεδροι που τρομοκρατούν, έχοντας συνοδεία ομάδες μπράβων. Ο Χρήστος Γιαλιάς όπου πηγαίνει έχει 10 μπράβους, έχουν καταγγελθεί αυτά, απλά οι ομάδες του ήταν στη Γ-Δ εθνική και το θέμα δεν έπαιρνε δημοσιότητα. Προκαλούν τρόμο, πρέπει να παρέμβει η εθνική και φυσικά η αθλητική δικαιοσύνη. Το ίδιο συμβαίνει και στα Χανιά με το Νύκταρη. Το ίδιο συνέβαινε στη Football League παλιότερα με ομάδες όπως η Ηλιούπολη, ο Διαγόρας, ο Αγρότικας Αστέρας, ο Εθνικός. Αυτό γίνεται και στη Super League, όπου προέδροι ομάδων είναι γνωστή για την ηθικήυποδομή τους. Μόνο που στη Football League αυτό είναι καθεστώς. Είναι σύνηθες φαινόμενο να μπαίνουν αφανείς πρόεδροι - κακοποιοί για το νόμιμο και παράνομο στοίχημα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα