Βλάχος: «Σοβαρός κίνδυνος προβοκάτσιας»

Βλάχος: «Σοβαρός κίνδυνος προβοκάτσιας»

Ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπύρος Βλάχος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο προβοκάτσιας στο αποψινό παιχνίδι με την Παναχαϊκή.  

Βλάχος: «Σοβαρός κίνδυνος προβοκάτσιας»

Αναλυτικά, ο Σπύρος Βλάχος μίλησε στον ΣΠΟΡΦΜ 94.6 για

-την απόφαση της ΠΑΕ να μη ζητήσει εισιτήρια: «Δέκα μέρες πριν έγινε μια σύσκεψη, εμείς ζητήσαμε γραπτώς να μη λάβουμε κανένα εισιτήριο, να απαγορευτεί η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων μας, ούτε να διατεθούν θύρες. Το κάναμε για να προστατέψουμε τους οπαδούς μας, αλλά και την ομάδα. Υπήρχαν πληροφορίες και φόβοι για προβοκάτσια. Δεν έχει το θέμα καμία σχέση για το ντέρμπι. Υπήρχαν συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά δεν μπορώ να τις πω».

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στην Πάτρα την Παναχαϊκή για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου με το διπλό να βρίσκεται στο 1.30 στην Interwetten.

-τη στάση της Παναχαϊκής: «Υπάρχει δυσφορία για την ανακοίνωση της Παναχαϊκής, που από τη μια πλευρά καλεί τον κόσμο να πάει στο γήπεδο και από την άλλη χαρακτηρίζει το ματς ειδικών συνθηκών βάζοντας μπαρούτι στο παιχνίδι. Χθες το βράδυ στείλαμε επιστολή στην αστυνομία, τον κ. Κοντονή και τον αρμόδιο της ΕΛΑΣ. Δεν γίνεται μια ομάδα να μη ζητά εισιτήρια και ο γηπεδούχος με το έτσι θέλω να ανοίγει θύρες και να διαθέτει εισιτήρια». 

-τις ενέργειες του Παναθηναϊκού: «Προτρέπουμε γενικά τους φιλάθλους μας με την ανακοίνωση να μην έρθουν στο γήπεδο. Έχουμε κάνει κι εμείς κάποιες ενέργειες για να προστατεύσουμε τους φιλάθλους μας, το όνομά τους, αλλά και την ομάδα. Καταλαβαίνουμε πως όταν παίζουμε στην επαρχία ο κόσμος θέλει να δει τον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχει σοβαρός κίνδυνος προβοκάτσιας». 

-το αν υπάρχει ανησυχία επειδή ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Π. Τσιριμπής, είναι φίλος του Ολυμπιακού: «Υπάρχει μια μικρή ανησυχία γι’ αυτό, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη»

Best of internet