Ιταλικό σενάριο για Παναθηναϊκό και Μότα (vid)

Ιταλικό σενάριο για Παναθηναϊκό και Μότα (vid)

Gazzetta team
Ιταλικό σενάριο για Παναθηναϊκό και Μότα (vid)

bet365

Διερευνητική κρούση με την πλευρά του Μάρκο Μότα, έκανε ενόψει Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Η πρόσληψη του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού, έχει δώσει τροφή στην Ιταλία για μεταγραφικά σενάρια ενόψει του Ιανουαρίου.

Έτσι, μετά τον Παναγιώτη Κονέ, ο νέος πρωταγωνιστής είναι ο Μάρκο Μότα.

Σύμφωνα λοιπόν με το «tuttomercatoweb», οι «πράσινοι» έχουν κάνει μία διερευνητική επαφή με την πλευρά του 29χρονου αμυντικός που αγωνίζεται στην Γουότφορντ από το καλοκαίρι, την ώρα που ο παίκτης ήδη συζητάει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ιταλία για την Τζένοα.

Ο Μότα ξεκίνησε την καριέρα του στην Αταλάντα, ενώ από εκεί και πέρα αγωνίστηκε κατά σειρά στις Ουντινέζε, Τορίνο, Ρόμα, Γιουβέντους, Κατάνια, Μπολόνια και Τζένοα, πριν μετακομίσει φέτος το καλοκαίρι στην Premier League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα