Μπενζεμά: «Ήθελα να βοηθήσω τον Βαλμπουενά» (gTV)

Θοδωρής Βασίλης
Μπενζεμά: «Ήθελα να βοηθήσω τον Βαλμπουενά» (gTV)

bet365

Ο Καρίμ Μπενζεμά αρνήθηκε την όποια εμπλοκή του στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ότι το μόνο που ήθελε ήταν να βοηθήσει.

Ο Καρίμ Μπενζεμά βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με το sex tape του άσου της Λιόν. Η εφημερίδα Le Monde δημοσίευσε την κατάθεση του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης μέσω της οποίας ο Μπενζεμά ξεκαθαρίζει ότι η όποια εμπλοκή του είχε μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τον συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας.

«Δεν συμμετείχα σε απόπειρα εκβιασμού του Βαλμπουενά. Όλα αυτά είναι μια μεγάλη παρεξήγηση. Εγώ αυτό που ήθελα ήταν να ενημερώσω τον Βαλμπουενά για την υπόθεση και να τον βοηθήσω. Είναι ένας συμπαίκτης στην εθνική και φίλος μου. Έχω περάσει κι εγώ το ίδιο πράγμα. Με εκβίαζαν κι εμένα, μου ζητούσαν λεφτά, αλλά δεν πλήρωσα. Είχα επικοινωνήσει με την αστυνομία και το δικηγόρο μου και συμβούλευσα τον Βαλμπουενά να κάνει το ίδιο», ανέφερε αρχικά στην κατάθεσή του ο Μπενζεμά.

«Έμαθα για την ύπαρξη του βίντεο περίπου τρεις εβδομάδες πριν τον αγώνα με την Αρμενία. Ήμουν έξω για φαγητό και ήρθε κάποιος και μου είπε πως υπάρχει μια sex tape. Δεν τον γνώριζα, ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που τον είδα, αλλά εκείνος ήξερε τον φίλο μου, Καρίμ Ζενάτι. Εγώ δεν το είδα ποτέ, αλλά ο φίλος μου το είχε δει. Ενημέρωσα τον Βαλμπουενά για την κασέτα αυτή δύο μέρες πριν το ματς με την Αρμενία, στο προπονητικό κέντρο της εθνικής. Του είπα πως έμαθα ότι υπάρχει ένα τέτοιο βίντεο και μπορούσα να τον βοηθήσω. Είδα ότι στην αρχή ντράπηκε πολύ, αλλά στη συνέχεια με ρώτησε τι μπορεί να θέλουν οι άνθρωποι. Εγώ ήθελα απλώς να τον βοηθήσω, δεν είχα τίποτε άλλο στο μυαλό μου. Ούτε χρήματα, ούτε εκβιασμό. Έχω χρήματα, δεν τα χρειάζομαι. Όπως και ο φίλος μου ο Καρίμ. Εργάζεται σε μια εταιρεία μου. Εγώ έχω πετύχει στη ζωή μου και τον βοήθησα επειδή είναι φίλος μου από παιδί. Έκανα το παν για να τον βοηθήσω να βγει από τη φυλακή».

Τέλος, ο 28χρονος επιθετικός δεν έκρυψε την πικρία του για το γεγονός που το όνομά του έχει εμπλακεί στην εν λόγω υπόθεση. «Έχω οικογένεια και εξοργίζομαι όταν κάποιοι ανακαλύπτουν ιστορίες για μένα. Είμαι απογοητευμένος για τις διαστάσεις που έχει πάρει αυτή η ιστορία και που διασύρεται το όνομά μου σε υπόθεση εκβιασμού».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα