Χωρίς Εσιέν στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός

Χωρίς Εσιέν στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Χωρίς Εσιέν στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός

bet365

Με μερικές αλλαγές θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Παναχαϊκή, με τον Αντρέα Στραματσόνι να αφήνει εκτός αποστολής τους Εσιέν, Στιλ, Ταυλαρίδη.

Έτοιμος για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι», θα αγωνιστούν κόντρα στους Πατρινούς για την δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου χωρίς τους Στιλ, Εσιέν, Ταυλαρίδη, Χουχούμη αλλά και τους Καλτσά, Μπούρμπο, Δώνη, τους οποίους άφησε εκτός αποστολής ο Αντρέα Στραματσόνι.

Φυσικά, μαζί τους εκτός είναι και οι τραυματίες Πέτριτς, Ατζαγκούν και Βέμερ, που την Τετάρτη έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, παιχνίδι και στημένες φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους Αχαιούς, που θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό γήπεδο, για την δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Κότσαρης, Γιαννακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Πράνιτς, Λουντ, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Αγγελόπουλος Β. και Λάμπρου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα