Διαγωνισμός: Γίνε «φωτογράφος» του ΠΑΟΚ

Διαγωνισμός: Γίνε «φωτογράφος» του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Διαγωνισμός: Γίνε «φωτογράφος» του ΠΑΟΚ

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει την ευκαιρία σ’ ένα φίλο της ομάδας, μέσα από το διαγωνισμό My Shoot, να αποκτήσει πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο της ομάδας.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Από την Τρίτη 01.12 μέχρι και τις 31.12 μπορείτε να δείξετε τις δυνατότητές σας στη φωτογραφία μέσω του λογαριασμού του ΠΑΟΚ στο Instagram (@PAOK_FC). Ο διαγωνισμός My Shoot είναι ανοικτός για όσους θέλουν να συμμετάσχουν. Είτε είστε επαγγελματίας φωτογράφος είτε χομπίστας που χρησιμοποιεί το smartphone του, μπορείτε να λάβετε μέρος κανονικά στο My Shoot.

Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται αποκλειστικά μέσω του Instagram.

1. Τραβήξτε τις δικές σας εικόνες με θέμα τον ΠΑΟΚ. Παρουσιάστε τη δική σας ξεχωριστή οπτική γωνία για την αγαπημένη σας ομάδα. Ένα σημείο της πόλης, ένα γκράφιτι, ένα αυτοκόλλητο, στιγμές από αγώνες, το γήπεδο της Τούμπας, ό,τι δίνει για εσάς στίγμα ΠΑΟΚ.

2. Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού κάνοντας tag τον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΟΚ και χρησιμοποιώντας το ειδικό hashtag #myPAOK

Οι φωτογραφίες σας θα συγκεντρώνονται, κάποιες θα γίνονται repost και στο τέλος του διαγωνισμού θα αξιολογηθούν από επιτροπή επαγγελματιών φωτογράφων. Θα επιλεγούν δέκα εικόνες που θα δημοσιευτούν στον λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Οι πέντε πρώτοι instagrammers που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα like του κόσμου θα κερδίσουν τα εξής ειδικά βραβεία ανά σειρά κατάταξης:

1.Γίνετε ο επίσημος φωτογράφος του ΠΑΟΚ για μια μέρα. Οι εικόνες σας θα δημοσιευτούν στο paokfc.gr και στα Social Media του συλλόγου.

2. Φωτογραφήστε έναν παίκτη του ΠΑΟΚ για τις ανάγκες των μέσων του συλλόγου.

3. Αναλάβετε τον λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο Instagram ως guest editor.

4. Λάβετε την υπογεγραμμένη φανέλα του αγαπημένου σας παίκτη.

5. Λάβετε τη φωτογραφία σας εκτυπωμένη σε δημιουργικό 40×40».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα