Μαραντάς: «Επικράτησε 100% ο Ολυμπιακός, καθιερώνεται και στην Ευρώπη»

Μαραντάς: «Επικράτησε 100% ο Ολυμπιακός, καθιερώνεται και στην Ευρώπη»

Μαραντάς: «Επικράτησε 100% ο Ολυμπιακός, καθιερώνεται και στην Ευρώπη»

Ο Γιώργος Μαραντάς χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως μία κορυφαία ομάδα που καθιερώνεται και ευρωπαϊκά ενώ ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια του Παναιγιάλειου κατά διαστήματα.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αιγίου τόνισε στην συνέντευξη Τύπου για:

Την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: Καλησπέρα και από μένα. Θέλω και εγώ με την σειρά μου να πω ότι προσπαθήσαμε σε αυτόν τον αγώνα να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και νομίζω ότι κατά διαστήματα ήμασταν πάρα πολύ καλοί αναλογικά με τον Ολυμπιακό που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, καθώς ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα αλλά καθιερώνεται και στην Ευρώπη. Η εμφάνισή μας κυρίως στο α' ημίχρονο ήταν αρκετά καλή. Όσο περνούσε ο χρόνος όμως ήταν λογικό ο αντίπαλός μας να επικρατεί όλο και περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο και να φτάσει τελικά σε μία δίκαιη νίκη. Εμένα με ενδιέφερε να δω έναν σχηματισμό που θα χρησιμοποιήσουμε στον επόμενο πολύ δύσκολο αγώνα και ήδη από τώρα συγκεντρωνόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. 

Πάνω στον αγώνα τον συγκεκριμένο δεν έχουμε να πούμε πολλά πράγματα. Ότι είπε ο κύριος Σίλβα είναι μία πραγματικότητα. Επικράτησαν 100%. Απλώς εμείς θέλαμε να επικεντρωθούμε σε κάποια σημεία για να αντιμετωπίσουμε από εδώ και πέρα τους αντιπάλους μας στο πρωτάθλημα. Αυτό μας ενδιαφέρει και τίποτε άλλο. Ήταν μία γιορτή. Ήταν για τον κόσμο κυρίως. Χαρήκαμε πάρα πολύ για την προσέλευση του κόσμου. Χαρήκαμε πολύ που μας υποστήριξε και ήταν πραγματικά μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα για την πόλη του Αιγίου. Να τους ευχαριστήσουμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους και το μόνο πράγμα που μας ενδιαφέρει όπως σας είπα και πριν είναι το παιχνίδι που έχουμε την Δευτέρα μέσα στην Παναχαϊκή. Ευχαριστώ.

Best of internet