Ξεκουράζει μία 11άδα ο Θεοδωρίδης

Νίκος Τσιώκος
Ξεκουράζει μία 11άδα ο Θεοδωρίδης

bet365

Εννιά από τους βασικούς του παίκτες επέλεξε να ξεκουράσει ο Θαλής στο ματς του Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό. Εκτός για την Καλλονή και ο τιμωρημένος Κεϊτά με τον τραυματία Χογκ.

Είναι ξεκάθαρο ότι στην Καλλονή στόχος είναι το πρωτάθλημα και η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Άλλωστε άπαντες στον σύλλογο της Μυτιλήνης λένε συνεχώς ότι το Κύπελλο γι' αυτούς περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Κάτι που φάνηκε τόσο στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης όσο και στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Θαλής Θεοδωρίδης για το ματς της 2ης αγωνιστικής των ομίλων με τον Πανσερραϊκό. Αυτό θα διεξαχθεί στον Ταρλά, με τον τεχνικό της ΑΕΛΚ να ξεκουράζει εννιά από τους βασικούς του παίκτες.

Ο λόγος για τους Αναστασιάδη, Αντέτζο, Γιορέντε, Κρολ, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Σάμπα, Γεωργίου, Μανούσο. Εκτός, βέβαια, είναι και ο επίσης βασικός Χογκ, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό, όπως και ο Κεϊτά, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θα εκτίσει την ποινή του. Όσο για το ποιοι αποτελούν την αποστολή, είναι αρκετοί από την ομάδα Νέων και παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχές.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Δαύκος, Μαλλής, Σπυρόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Ούκα, Βαλιός, Καραγεώργης, Ουνγιαλίδης, Γιουκαρής, Κλαντρούμπσκι, Χατζηδημητρίου, Μπαργκάν, Ξύδας, Λαμπράκης, Χιντασέλι, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Σοφιάνης, Μάρκοβιτς, Μπουρούς

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα