Λαμία: Μένει μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Παπαϊωάννου

Δημήτρης Τομαράς
Λαμία: Μένει μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Παπαϊωάννου

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, έκανε γνωστό πως θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα της Φθιώτιδας.
Η συνάντηση που διοργάνωσε ο Ερασιτέχνης στην αίθουσα συνεδριάσεων του εργατικού κέντρου της Λαμίας έβγαλε είδηση για την ομάδα. Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έκανε γνωστό ότι θα κρατήσει τις μετοχές και θα στηρίξει οικονομικά την φετινή σεζόν την ομάδα, εφόσον δεν υπάρξει κάποιος άλλος που να μπορέσει να την οδηγήσει δυναμικά. Ακόμη τονίστηκε πως θα δώσει το παρόν στο έκτακτο Δ.Σ. της Football League που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή και ότι ομάδα και πόλη πρέπει να συνεχίσουν να βαδίζουν μαζί.
Όλοι οι τοπικοί φορείς που μίλησαν στηn συνάντηση ζήτησαν από τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να παραμείνει στην ομάδα και μάλιστα να προχωρήσουν στη σύσταση επιτροπής που οποία θα έχει συναντήσεις με τα αρμόδια όργανα και τον Yφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντoνή ώστε να βρεθούν τρόποι να αντιμετωπιστούν οι αδικίες εις βάρος της Λαμίας. Και φυσικά δεν τίθεται θέμα αποχώρησης της ομάδας από την κατηγορία.
Όλα αυτά δείχνουν ότι ο Παπαϊωάννου δεν έκανε πράξη τις... απειλές του. Ο ίδιος είχε βγάλει ανακοίνωση περί αποχώρησης της ομάδας του από το πρωτάθλημα και είχε τοποθετηθεί επισήμως για τους τυχόν ενδιαφερόμενους να την αναλάβουν...
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα