Ο Πογιέτ για Τζιμπούρ, Ντιέγκο και Σκόκο!

Ο Πογιέτ για Τζιμπούρ, Ντιέγκο και Σκόκο!

Γιώργος Τσακίρης
Ο Πογιέτ για Τζιμπούρ, Ντιέγκο και Σκόκο!

bet365

Ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα πρόσωπα και έδωσε ειδήσεις, κυρίως αναφερόμενος στον Αλγερινό επιθετικό...
Ποια είναι η άποψη του Γκουστάβο Πογιέτ για συγκεκριμένα πρόσωπα; Ποιος ο ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει στην έως τώρα παρουσία του στα Σπάτα και την ΑΕΚ;
Ο Ουρουγουανός τεχνικός της Ένωσης ρωτήθηκε -για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι- ποιος παίκτης είναι αυτός που τον εξέπληξε θετικά από την ημέρα που ήρθε στην ομάδα για να πει άμεσα και χωρίς κανέναν δισταγμό το όνομα του Τζιμπούρ.
«Σίγουρα ο Τζιμπούρ. Είναι πολύ καλός. Θα βελτιωθεί πολύ ο Τζιμπούρ.
Από δω και πέρα θα μας βοηθήσει πολύ, θα είναι πολύ σημαντικός», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ενώ έπειτα αναφέρθηκε στον Μπουονανότε και αφού τον ρωτήσαμε σχετικά:
«Θέλουμε από τους παίκτες, όπως ο Ντιέγκο, να προσαρμόζονται σ’ αυτό που τους ζητάμε και να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε. Να δώσουμε στον δεύτερο κυνηγό μια ελευθερία σε δεδομένα όρια. Προσπαθούμε να τον βάλουμε στην θέση του εξτρέμ που βγήκε πρώτος σκόρερ στην Αργεντινή με την Ρίβερ. Μπορεί να φαίνεται πως είναι δεκάρι, αλλά ανάμεσα στα αμυντικά χαφ με τεράστια κορμιά χάνεται και θέλουμε να τον απελευθερώσουμε. Είναι εύκολο λόγω της γλώσσας να επικοινωνούμε. Μιλάμε συνεχώς μαζί και είμαστε αρκετά καλά και μπορώ να καταλάβω αν υπάρχει ψυχολογικό θέμα».
Επόμενος; Μα φυσικά ο Πέτρος Μάνταλος για τον οποίο ο Πογιέτ είναι σίγουρος πως θα αντεπεξέλθει άμεσα ως εσωτερικός χαφ.
«Δεν υπάρχει θέμα και είμαι πραγματικά πολύ ήρεμος και σίγουρος για τον Πέτρο. Μιλάμε αρκετά και επικοινωνούμε άριστα. Είναι θέμα περιόδου το φορμάρισμά του. Είναι ο ίδιος ήρεμος και είμαι και εγώ ήρεμος επαναλαμβάνω με τον Μάνταλο».
Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στον Γιόχανσον που αποτελεί τον καλύτερο παίκτη της ΑΕΚ έως τώρα στη σεζόν που διανύουμε αλλά και στην επιλογή να τον κάνει εσωτερικό χαφ και να βάλει κόφτη τον Σιμόες.
«Θα σας εξηγήσω για τον Γιόχανσον πολύ εύκολα ποια είναι η άποψή μου.
Έπαιζε ως δεύτερο αμυντικό χαφ όπως γνωρίζατε και του ζητήσαμε να πατάει περισσότερο περιοχή, να γίνει άλλο το παιχνίδι του και εκείνος απλά το κατάλαβε αμέσως. Κατάλαβε αμέσως τι ήταν αυτό που θέλαμε από αυτόν στο νέο σύστημα. Αυτό κύριοι είναι ευλογία, είναι κάτι που θέλει κάθε προπονητής. Υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις στο γήπεδο που είναι πολύ σημαντικές. Μας ενδιαφέρει η κάθετη γραμμή στον άξονα, να ενισχύσουμε αυτή την θέση. Και γι αυτό κάναμε αυτή την αλλαγή με τον Σιμόες».
Είναι δυνατόν να μην έγινε αναφορά στον Νάτσο Σκόκο; Ρωτήσαμε αν θα τον ήθελε τον Γενάρη στην ΑΕΚ και αν μίλησε μαζί του πριν έρθει στην ομάδα για να μας εξηγήσει ο ίδιος ο Πογιέτ:
«Εγώ δεν είχα μιλήσει πριν έρθω. Το έκανε ο συνεργάτης μου βέβαια. Αλλά δεν θα ήταν επιλογή για τον Ιανουάριο. Αν το κοιτάγαμε 2-3 χρόνια πίσω, σίγουρα θα ήταν και θα είχαμε πιθανότητες, τώρα όμως... Δεν είναι επιλογή διότι δεν θα ερχόταν και ο ίδιος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα