Εντουάρντο: «Ο Σίλβα μπορεί να γίνει Μουρίνιο»!

Εντουάρντο: «Ο Σίλβα μπορεί να γίνει Μουρίνιο»!

Δημήτρης Τομαράς
Εντουάρντο: «Ο Σίλβα μπορεί να γίνει Μουρίνιο»!

bet365

Ο Κάρλος Εντουάρντο, που έχει δουλέψει με τον Μάρκο Σίλβα στην Εστορίλ, εκτίμησε πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Ζοσέ Μουρίνιο!
Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός -που έχει συνεργαστεί με τον Σίλβα στην Εστορίλ και ενώ στην Πορτογαλία έχει παίξει και στην Πόρτο- σχολίασε μιλώντας σε media της Πορτογαλίας πως «ο Μάρκο Σίλβα μπορεί να γίνει Μουρίνιο. Να φτάσει στο επίπεδό του και να προπονήσει μία ημέρα μία πολύ μεγάλη ομάδα», επισήμανε ανάμεσα στα άλλα.
«Ο Μάρκο Σίλβα κατάφερε να πάρει το Κύπελλο στην Πορτογαλία με την Σπόρτινγκ. Να της δώσει ξανά τίτλους και ενώ τώρα κάνει τρομερή δουλειά στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και το Champions League. Αυτό συμβαίνει διότι και δουλεύει πολύ και ικανός είναι και δίνει μεγάλη βάση στις λεπτομέρειες. Επεξεργάζεται τα πάντα γύρω από την ομάδα που δουλεύει. Εάν κάποιος μπορεί να φτάσει τον Μουρίνιο και να δουλέψει σε πολύ υψηλό επίπεδο, τότε αυτός είναι ο Σίλβα», συμπλήρωσε αναφερόμενος στον πρώην τεχνικό του και νυν των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα