Ναπολεόνι: «Ο Ατρόμητος πρέπει να σηκώσει κεφάλι!»

Δημήτρης Τομαράς
Ναπολεόνι: «Ο Ατρόμητος πρέπει να σηκώσει κεφάλι!»

bet365

Ο Στέφανο Ναπολεόνι χρειαζόταν πολύ αυτά τα δύο γκολ με την Λαμία, όπως τόνισε ο ίδιος στο Gazzetta.gr. Γιατί τα αφιέρωσε σε όλη την ομάδα του Ατρόμητου και τι... μήνυμα έστειλε!

Όσοι παίκτες και εάν έρχονται στον Ατρόμητο ο Στέφανι Ναπολεόνι είναι ένας και μοναδικός. Ο 29χρονος Ιταλός επιθετικός που έχει δεθεί τόσο πολύ την χώρα μας συνεχίζει να είναι ένα από τα πολύ αγαπητά πρόσωπα της κερκίδας των Περιστεριωτών.

Εξάλλου την φανέλα του Ατρόμητου την φοράει και την τιμάει και με το παραπάνω από το 2013. Φέτος ο killer της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα μετράει σε 15 συμμετοχές 6 γκολ και 1 ασίστ. Στο ματς βέβαια του Κυπέλλου με την Λαμία ήταν ο MVP και ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Σκοράρει με σουτάρα για το 1-0 και μετά κερδίζει και πέναλτι για να κάνει το τελικό σκορ 2-0 στο εκτός έδρας αυτό ματς για τον θεσμό. Ο Ιταλός άσος μιλώντας στο Gazzetta.gr έδειξε το πόσο πολύ είχε ανάγκη να σκοράρει.

«Είχα μεγάλη ανάγκη από αυτά τα γκολ! Ένας σέντερ φορ που δεν σκοράρει δεν είναι τίποτα και αυτό το ξέρω καλά. Για μένα όμως δεν είναι τόσο ότι έβαλα 2 γκολ, όσο ότι πήραμε τη νίκη στο Κύπελλο και συνεχίζουμε. Ήταν δύο τέρματα πάντως που τα χρειαζόμουν και εγώ για την ψυχολογία μου», μας μετέφερε αρχικά ο έμπειρος άσος, που συμπλήρωσε πως το είχε ακριβώς στο μυαλό του το πως ήθελε να κάνει το σουτ για το 1-0 και το πόσο τον χαροποίησε ο τρόπος που μπήκε το γκολ.

Στην συνέχεια ο Ιταλός επιθετικός ξεκαθάρισε πως «ήταν μία νίκη που την θέλαμε πολύ. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος και για το 2-0 και για τα γκολ μου αλλά ξαναλέω αυτό που μετράει είναι να παίρνει νίκες η ομάδα. Σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε έπρεπε να κερδίσουμε για να ανέβουμε συνολικά και να μπορέσουμε να κοιτάξουμε καλύτερα την δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει. Και βέβαια θέλουμε νίκες και στην συνέχεια».

Ο Ναπολεόνι μάλιστα θέλησε να αφιερώσει το 2-0 στην Λαμία και τα δύο του γκολ σε όλη την ομάδα! «Ειλικρινά θέλω να το αφιερώσω σε όλα τα παιδιά στην ομάδα και σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Και τη νίκη και τα γκολ που έβαλα. Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια και ότι γίνεται είναι συνολικό. Τα γκολ δεν τα βάζω μόνος μου. Υπάρχουν οι συμπαίκτες μου που με βοηθούν», εξήγησε σχετικά.

Όσο για την αρνητική πορεία στο πρωτάθλημα ο ίδιος θεωρεί πως στα τελευταία τρία παιχνίδια ο Ατρόμητος άξιζε κάτι καλύτερο. «Είμαστε μία ομάδα με ταλέντο και ικανότητες και δεν πρέπει και δεν μας αξίζει να έχουμε τέτοια θέση στην κατηγορία. Στα τελευταία τρία ματς θεωρώ πως ήμασταν άτυχοι. Μία νίκη τουλάχιστον έπρεπε να την είχαμε κάνει. Τώρα είναι όλα για όλα για το επόμενο ματς. Να σηκώσουμε κεφάλι, να δουλέψουμε σκληρά, να συνεχίζουμε να προσπαθούμε και να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη στο ματς που έρχεται. Είμαστε σε μία φάση και σε μία κατάσταση που πρέπει να ανέβουμε για τα καλά και ψυχολογικά και βαθμολογικά», τόνισε κλείνοντας.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα