ΠΑΟΚ: Η ώρα του Γιώργου Σαββίδη!

ΠΑΟΚ: Η ώρα του Γιώργου Σαββίδη!

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Η ώρα του Γιώργου Σαββίδη!

bet365

Εκτός από τους Κούδα και Βεζυρτζή, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά, να βάλει στη νέα διοίκηση και το γιό του Γιώργο Σαββίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου φαίνεται πως πήρε τις αποφάσεις του για τα πρόσωπα που θα μπουν στη νέα διοίκηση που θα αναδειχθεί μετά την Γενική Συνέλευση στις 21 Δεκεμβρίου. Εκτός από Κούδα και Βεζυρτζή θα δούμε και τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας Σαββίδη. Ο Ιβάν Σαββίδης θεωρεί, σύμφωνα με πληροφορίες, πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εμπλακεί με τα κοινά του σωματείου ο Γιώργος, από την στιγμή που δεν βαραίνουν πλέον την ΠΑΕ χρέη του παρελθόντος.

Το όνομα του Γιώργου Σαββίδη δεν αναφέρεται για πρώτη φορά. Ακούστηκε έντονα και την περσινή χρονιά, όμως ο Ιβάν θεώρησε πως δεν έφτασε ακόμα η στιγμή που θα μπει μέλος της οικογένειάς του στη διοίκηση του Δικεφάλου. Ο Γιώργος Σαββίδης που ήταν κοντά στην ομάδα, συμμετείχε ενεργά και σε διάφορες αποφάσεις που είχαν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και σε επαφές με ομάδες του εξωτερικού.

Βεζυρτζής-Κούδας

Σε ότι έχει να κάνει με τις άλλες δύο περιπτώσεις ο Νίκος Βεζυρτζής αναμένεται ν' αναλάβει επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος και να είναι παράλληλα και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ. Επίσης κρούση δέχθηκε και ο «Μεγαλέξανδρος» μετά από συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη την περασμένη Παρασκευή στο Μακεδονία Παλλάς. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ο ρόλος που πρόκειται να έχει ο Γιώργος Κούδας στο νέο διευρυμένο διοικητικό σχήμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα