Μέσα οι Γουερέ, Ελλακόπουλος για Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Μέσα οι Γουερέ, Ελλακόπουλος για Καλλονή

bet365

Κανονικά συμμετείχαν οι Γουερέ, Ελλακόπουλος στη σημερινή προπόνηση της Καλλονής και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Πανσερραϊκό.

Την προσοχή στο Κύπελλο έστρεψαν άπαντες στην Καλλονή, καθώς την Πέμπτη (3/12) υπάρχει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για τη 2η αγωνιστική των ομίλων. Ο σύλλογος της Μυτιλήνης έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα τον θεσμό, καθώς έχει εστιάσει στο πώς θα πετύχει την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Έτσι, ο Θαλής Θεοδωρίδης θα κάνει δοκιμές και θα δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Γουερέ, Ελλακόπουλος, που προέρχονται από τραυματισμούς. Οι δύο παίκτες συμμετείχαν κανονικά στη σημερινή προπόνηση και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής κόντρα στα «λιοντάρια».

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν χθες με τον ΠΑΟΚ, και ασκήσεις φυσικής με μπάλα και αγωνιστικά τετράγωνα για τους υπόλοιπους. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Λέσβου θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση την Τετάρτη (2/12), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα