Εκτός τρεις και ανάσες από Λουτσέσκου

Νίκος Τσιώκος
Εκτός τρεις και ανάσες από Λουτσέσκου

bet365

Χωρίς τους τραυματίες Βασιλακάκη, Γουάλας, Νιέτο θα αντιμετωπίσει στη Λάρισα την ΑΕΛ η Ξάνθη. Ανάσες από Λουτσέσκου σε Έλτον, Λισγάρα, Ζαραδούκα, Ράνο.

Από τη Λιβαδειά στη Λάρισα η Ξάνθη, καθώς την Τετάρτη (2/12) αντιμετωπίζει την ΑΕΛ. Η Σκόντα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εν λόγω ματς με μία προπόνηση στη θεσσαλική πόλη. Με το πέρας αυτής, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δε βρίσκονται βέβαια οι τραυματίες Βασιλακάκης, Γουάλας, Νιέτο.

Αντίθετα, είναι οι Μπέρτος, Λισγάρας, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να δώσει ανάσες σε Έλτον, Λισγάρα, Ζαραδούκα και Ράνο. Μάλιστα, συμπεριέλαβε και δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20, τον 19χρονο επιθετικό μέσο Πέτρο Ορφανίδη και τον 19χρονο στράικερ Βασίλη Φασίδη.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Γκαραβέλης, Τσέναμο, Μπέρτος, Φλίσκας, Καρυπίδης, Φάρκας, Μπαξεβανίδης, Παπαστεριανός, Λουσέρο, Τόμιτς, Καπετάνος, Ερέα, Ντιμιτρόφ, Ορφανίδης, Σολτάνι, Φασίδης, Τριάδης, Κρίστοφερ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα