Πανιώνιος - Ζάκυνθος 1-0 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Πανιώνιος - Ζάκυνθος 1-0 (vid)

bet365

Το γκολ του Μπρούνο Χαλκιαδάκη, διπλασίασε τις νίκες του Πανιωνίου στο Κύπελλο (1-0 την Ζάκυνθο) και η ομάδα της Νέας Σμύρνης σφράγισε την πρόκριση στην επόμενη φάση!

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 της Ζακύνθου χωρίς να χρειαστεί να κουραστεί ιδιαίτερα, χάρη σε ένα γκολ του Χαλκιαδάκη στο πρώτο ημίχρονο.

Οι «κυανέρυθροι», ήταν σαφώς ανώτεροι της Ζακύνθου η οποία έχει όλη της την προσοχή στο πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο δεν είχαν και τις πολλές ευκαιρίες στο ματς. Οι προσπάθειες των Βιγιάλμπα και Βλάχου δεν ήταν απείλησαν τον πολύ καλό Πολίτη, όμως στο 36' και ενώ είχε προειδοποιήσει τρία λεπτά νωρίτερα, ο Χαλκιαδάκης μετά από ωραία ενέργεια με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν και πάλι να έχουν ιδιαίτερη... όρεξη για μπάλα, με αποτέλεσμα να παίξουν πιο πολύ συντηρητικά ώστε να μη χάσουν τη νίκη. Η Ζάκυνθος από την πλευρά της δεν μπορούσε να απειλήσει έχοντας μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και το παιχνίδι έληξε έχοντας να θυμόμαστε από το δεύτερο μέρος ένα σουτ του Καραμάνου και άλλο ένα του Μασούρα με το πρώτο να πηγαίνει άουτ και το δεύτερο να απομακρύνεται από τον κορυφαίο των ποδοσφαιριστή φιλοξενούμενων, Πολίτη.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την ομάδα της Νέας Σμύρνης να πανηγυρίζει ήδη την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου και φυσικά την Ζάκυνθο να στρέφει εκ νέου την προσοχή της στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη Football League.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Χαλκιαδάκης, Καραμάνος, Ντουρμισάι (67' Μασούρας), Βιγιάλμπα (74' Μπακασέτας), Βλάχος, Καθάριος (56' Σιώπης), Μητρόπουλος.

Ζάκυνθος: Πολίτης, Κυριακίδης, Βυθούλκας, Μεντούρ, Ναζίμ, Πεχλιβανόπουλος, Ζέλιος (64' Κουρέλας), Πέττας (73' Κάρδαρης), Βοσνακίδης, Τατταρίδης, Νίκιτς.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα