Οι αποφάσεις του Πογιέτ! (gTV)

Οι αποφάσεις του Πογιέτ! (gTV)

Γιώργος Τσακίρης
Οι αποφάσεις του Πογιέτ! (gTV)

bet365

Ο Ουρουγουανός τεχνικός μίλησε για την δική του ΑΕΚ, το ρόστερ, τις αποφάσεις του και το ματς Κυπέλλου και το gazzetta.gr ήταν εκεί και σας τα μεταφέρει...

Το ρόστερ της ΑΕΚ αριθμεί 31 ποδοσφαιριστές ένας αριθμός μεγάλος για τα «θέλω» του Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός επιθυμεί να δουλέψει με 25 ποδοσφαιριστές κάτι που σημαίνει ότι τον Ιανουάριο θα υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις, αν σκεφτεί κανείς και το γεγονός ότι θα υπάρξουν και μεταγραφές. Ο προπονητής της Ένωσης έχει σχηματίσει μία πρώτη άποψη για το ποιοι παίκτες του κάνουν.

«Έχω ήδη μια ιδέα ως προς το ποιοι μας είναι απαραίτητοι και ποιοι όχι. Η αρχή μου όμως είναι πρώτα να μιλάω προσωπικά με τον ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια θα ενημερώσω τη διοίκηση. Μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες θα έχω ενημερώσει τους παίκτες».

Mετά τον Πανελευσινιακό, η Καλλονή για την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στη Super League. Σε απόδοση 1.65 στη Sportingbet, η νίκη της Ενωσης από το πρώτο ημίχρονο.

Για την εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα ο πρώην τεχνικός της Σάντερλαντ ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Η πρόοδος εξαρτάται αποκλειστικά από τους ποδοσφαιριστές. Είναι φυσιολογικό, όποιοι παίζουν περισσότερο να έχουν αφομοιώσει σε μεγαλύτερο βαθμό τις δικές μου ιδέες. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε κοντά στον Ολυμπιακό, όμως αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Είμαι πολύ ρεαλιστής και βλέπω ότι στους αγώνες ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατή ομάδα από τις υπόλοιπες. Οταν θα τον αντιμετωπίσουμε εμείς στην έδρα μας, θα δούμε πόσο έχουμε βελτιωθεί».

Ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε και για τον επερχόμενο αγώνα Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό: «Δεν μου αρέσουν τα κλισέ. Αυτό που θα ήθελα να δω όμως αύριο, είναι οι παίκτες μας να αντιδρούν σα να παίζαμε εναντίον του Ολυμπιακού. Να εφαρμόζουν με σοβαρότητα αυτά που έχουμε πει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα