«Επανάσταση» 15 παικτών στην εθνική Βενεζουέλας!

«Επανάσταση» 15 παικτών στην εθνική Βενεζουέλας!

Κώστας Ζάλιαρης
«Επανάσταση» 15 παικτών στην εθνική Βενεζουέλας!

bet365

Ο Ρόναλντ Βάργκας της ΑΕΚ και άλλοι 14 διεθνείς ποδοσφαιριστές από τη Βενεζουέλα αρνούνται να φορέσουν ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο, μέχρις ότου παραιτηθεί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και ολόκληρο το τεχνικό τιμ!

Σε μια είδους... «επανάσταση» προχωρούν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές από τη Βενεζουέλα, έχοντας αισθανθεί απόλυτα προσβεβλημένοι, εκτεθειμένοι και απροστάτευτοι, ακούγοντας τον ισχυρό άνδρα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, Λορεάνο Γκονζάλες, να τους κατηγορεί για υπονόμευση του προπονητή και για οργανωμένο σχέδιο ώστε να τον οδηγήσουν στην απόλυση λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων.

«Δεν ξαναπαίζουμε μέχρι αυτός ο άνθρωπος ν' απομακρυνθεί από την ηγεσία της Ομοσπονδίας και μέχρι να αποχωρήσει το τεχνικό επιτελείο που δεν μας παρείχε καμία προστασία σε αυτούς τους ισχυρισμούς. Αισθανόμαστε ότι “τσαλακώνεται” το κύρος μας, η υπόληψή μας ως ανθρώπινα όντα, οι αρχές μας και η αξιοπρέπειά μας απ' όσα ειπώθηκαν και μας καταλογίστηκαν. Έχουμε μάθει ν' ακολουθούμε και να τιμούμε τις αθλητικές αρχές και αποκλειστικός μας στόχος ήταν να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία. Η ζημιά που έχει προκληθεί, μπορεί να διορθωθεί μονάχα με αλλαγή στην κεφαλή της Ομοσπονδίας...» αναφέρουν οι ποδοσφαιριστές στην ανακοίνωσή τους.

 

Τελευταία Νέα