Πανθρακικός - Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (vid)

Νίκος Τσιώκος
Πανθρακικός - Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (vid)

bet365

Η γκολάρα του Μεχία έκανε τη διαφορά στο ματς της Κομοτηνής και ο Πανθρακικός πήρε τη νίκη (1-0) κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για να μπει στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Δεν είχε και πολλά πράγματα το ματς του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Κομοτηνή, που έγινε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο του Κυπέλλου. Η γκολάρα του Μεχία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έκανε τη διαφορά και οι ακρίτες πανηγύρισαν τη νίκη, που τους βάζει στο κόλπο της πρόκρισης, με τους Βολιώτες να μένουν εκτός συνέχειας.

Από μία φάση

Ο Πανθρακικός ήταν λίγο καλύτερος, όμως οι φάσεις ήταν ελάχιστες και πιο συγκεκριμένα οι δύο ομάδες είχαν από μία. Στο 8' ο Ροζέριο έκανε το κοντρό και το σουτ με τη μία από το ύψος της μικρής περιοχής, με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Δασκαλάκη.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανέβηκε μετά το 20' και είχε τη δική του καλή στιγμή στο 23', όταν ο Χιντζίδης εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο Καραμανλής έπιασε την κεφαλιά, που δε βρήκε στόχο.

Με... σφραγίδα Μεχία

Από εκεί κι έπειτα, οι γηπεδούχοι δεν έβρισκαν χώρους στις όποιες επιθέσεις επιχείρησαν, οι φιλοξενούμενοι πάτησε κάποιες φορές περιοχής, αλλά δεν απείλησαν, και όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα είναι το σκορ ημιχρόνου.

Όμως, ο Μεχία είχε αντίθετη άποψη. Ο 25χρονος αμυντικός χαφ από την Ονδούρα έπιασε ένα απίστευτο σουτ, με τον Δασκαλάκη να μην μπορεί να αντιδράσει, και άνοιξε το σκορ για να βάλει την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Ίδιο σκηνικό

Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν το ίδιο, με τους ακρίτες να προσπαθούν περισσότερο, να μη βρίσκουν χώρους και τις δύο ομάδες να έχουν εκ νέου από μία φάση.

Στο 50' ο Τσιλιγκίρης πέρασε τους πάντες, ακόμα και τον Αθανασιάδη, όμως πλάσαρε άουτ, ενώ στο 67' ο Ροζέριο άφησε με το κεφάλι στον Μπαϊκαρά, που έκανε κακό σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Ωστόσο, κάποιο τέρμα στο φινάλε δεν είχαμε και το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τον Πανθρακικό να παίρνει τη νίκη και να μπαίνει στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε εκτός συνέχειας.

Οι συνθέσεις

Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ζδράβος, Παπαχρήστος, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Σέτι (46' Μπαϊκαρά), Μεχία, Μαρκόπουλος (78' Χαβίτο), Ροζέριο, Μουδούρογλου (46' Ψάλτης), Νικόλτσης.

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Δασκαλάκης, Χιντζίδης, Ζέρης, Καραμανλής, Νικολόπουλος (56' Νάστος), Τσιάρας, Κυζιρίδης, Σκοπελίτης (63' Γκουγκούδης), Κεσίδης, Διαμαντόπουλος, Τσιλιγκίρης.

Τα αποτελέσματα

3ος όμιλος

Πανθρακικός-Ολυμπιακός Βόλου 1-0

ΑΟ Χανιά-ΠΑΟΚ 3/12 17:15

Βαθμολογία

ΠΑΟΚ 3

ΑΟ Χανιά 3

Πανθρακικός 3

Ολυμπιακός Βόλου 0

*ΠΑΟΚ και Χανιά έχουν από ένα ματς λιγότερο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα