Αχαρναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 (vid)

Αχαρναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 (vid)

bet365

Έστω και δύσκολα, ο ΠΑΣ επικράτησε στο Μενίδι του Αχαρναϊκού με 2-1 και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση. Γιάκος, Σαπαλίδης οι σκόρερ του «Αίαντα», ισοφάρισε προσωρινά ο Κωστόπουλος.

Ήθελε την νίκη και την πήρε. Ο ΠΑΣ χρειαζόταν, μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή, το τρίποντο για να μην μπλέξει σε σενάρια. Μπορεί, λοιπόν, ο Αχαρναϊκός να του έβαλε δύσκολα, όμως με γκολ στο 89' επικράτησε στο Μενίδι με 2-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις αλλαγές που έκανε ο Πετράκης και στο πρώτο μέρος κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από την εστία τους τον ΠΑΣ. Μάλιστα, θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και ένα γκολ, αν ο Ταμπάκης ήταν πιο εύστοχος σε δύο τετ α τετ που είχε.

Στην επανάληψη, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» μπήκε πολύ δυνατά, με τον Γιάκο να βρίσκει δίχτυα στο 49' με προβολή. Αυτό, όμως, δεν ήταν αρκετό, αφού στο 65' ο Αχαρναϊκός βρήκε απάντηση και με εντυπωσιακή κεφαλιά του Κωστόπουλου, έφερε το ματς στα ίσα. Και σα να μην έφτανε αυτό, ο ΠΑΣ έμεινε με παίκτη λιγότερο, αφού ο Κοζορώνης είδε δεύτερη κίτρινη, σε μία φάση που ο διαιτητής έχει δει λάθος.

Ο Πετράκης αναγκάστηκε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τους... εντεκαδάτους Τσουκαλά και Τσάβες, αφού ήθελε το ματς, οπότε ρίσκαρε. Και δικαιώθηκε, αφού, έστω και στο 89', η πίεση των τελευταίων λεπτών καρποφόρησε, με τον Σαπαλίδη να παίρνει την ασίστ από το δοκάρι του Φερφελή και να χαρίζει στην ομάδα του το τρίποντο.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Μουστάκης, Σωτηράκος, Μωυσιάδης, Κωστόπουλος, Εμέκα, Μαρής, Αθανασίου (67' Παβίσεβιτς), Καλογερόπουλος (77' Ιωαννίδης), Φιγκέιρα (55' Ομπράντοβιτς), Ταμπάκης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Στρούνα (68' Τσουκαλάς), Μπέριος, Σκόνδρας (46' Τζημόπουλος), Ναδάλες, Κοζορώνης, Λίλα (72' Τσάβες), Σαπαλίδης, Ηλιάδης, Γιάκος, Φερφελής

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα