Εστειλε το Super Cup στα πέναλτι στο 63' επειδή... βαρέθηκε!

Εστειλε το Super Cup στα πέναλτι στο 63' επειδή... βαρέθηκε!

bet365

Απίστευτο και όμως... Μαυριτανικό! Ο πρόεδρος της χώρας φέρεται να βαρέθηκε να βλέπει το Super Cup και διέταξε στο 63' να πάει το ματς στα πέναλτι!

Τι πάει να πει ότι ένα ματς λήγει στα 90΄εκτός κι αν χρειάζεται παράταση και πέναλτι; Ο πρόεδρος της Μαυριτανίας δεν καταλαβαίνει από τους κανονισμούς που υπάρχουν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Σύμφωνα με το «Gazzetta World», ο Μοχάμεντ Ουλτν Αμπντέλ Αζίζ, βαρέθηκε να βλέπει το Super Cup των FC Tevragh-Zeina και ACS Ksar και στο 63' διέταξε να πάει το ματς στα πέναλτι, όπου η FC Tevragh-Zeina πήρε το τρόπαιο.

Βέβαια, αυτό το περιστατικό δεν συνέβη ποτέ και οφείλεται μόνο στις... κακές τις γλώσσες.

H Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου αν υπάρξει πέναλτι στο ματς με τη Λοριάν με τη Νις για τη Ligue της Γαλλίας.

Η «αλήθεια» βρίσκεται στα λόγια του προέδρου της Ομοσπονδίας του ποδοσφαίρου της χώρας, Αχμέντ Ουλντ Αμπντεραχμανέ, ο οποίος θέλοντας να υπερασπιστεί τον ηγέτη του είπε:

«Αρνούμαι απερίφραστα ότι παρενέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω οργανωτικών θεμάτων, σύμφωνα με τους προέδρους και τους προπονητές των δύο ομάδων».

 

Τελευταία Νέα