Κι άλλα βραβεία για τον Μέσι!

Κώστας Ζάλιαρης
Κι άλλα βραβεία για τον Μέσι!

bet365

Λίγες ώρες μετά τη συμμετοχή του στην τριπλέτα που θα διεκδικήσει τη «Χρυσή Μπάλα», ο Λιονέλ Μέσι παρέλαβε ακόμα δύο βραβεία στην ετήσια εκδήλωση της διοργανώτριας αρχής της Πριμέρα Ντιβισιόν!

Ο Αργεντινός αστέρας της Μπαρτσελόνα, παρέλαβε διακρίσεις για τον καλύτερο επιθετικό και καλύτερο ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος, τη σεζόν 2014-2015, με τους «μπλαουγκράνα» να κατακτούν συνολικά πέντε βραβεία, έναντι τριών της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στα εφτά χρόνια του θεσμού, είναι η έκτη φορά που ο Μέσι παραλαμβάνει το ανώτατο βραβείο, αφού η μοναδική φορά που... διεκόπη το σερί, ήταν πέρυσι, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε κορυφαίος.

Ο Νεϊμάρ παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της Πριμέρα εξ Αμερικής, ο Λουίς Ενρίκε αυτό του καλύτερου προπονητή, ενώ ο Ραούλ Μπράβο ήταν ο κορυφαίος τερματοφύλακας.

Από πλευράς Ρεάλ, ο Σέρχιο Ράμος πήρε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αυτό του πιο αγαπητού στο κοινό, ενώ, κορυφαίος μέσος ήταν ο Χάμες Ροντρίγκες.

Τέλος, καλύτερος Αφρικανός στην Πριμέρα ήταν ο Σοφιάν Φεγκουλί, της Βαλένθια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα