Μαζαράκος: «Ο Βασάρας με πίεζε για την πυραμίδα»

Gazzetta team
Μαζαράκος: «Ο Βασάρας με πίεζε για την πυραμίδα»

bet365

Ο Ηλίας Μαζαράκος κατήγγειλε πως δέχθηκε πιέσεις από τον Κύρο Βασάρα για την «πυραμίδα» της διαιτησίας και η απόφασή του να μην ενδώσει, τον οδήγησε στο κόψιμό του από παρατηρητή.

«Με επισκέφτηκε ο κ. Μάνθος στο γραφείο μου ο οποίος είχε μεταγραφεί στην ένωση Άρτας από την ένωση Αχαΐας. Μου έδωσε ένα στικάκι το οποίο περιείχε όλα αυτά τα στοιχεία και μου παρουσίασε αυτή την ''πυραμίδα'' ως ένα γεγονός που θα άλλαζε την οικονομική μου κατάσταση και με παρέπεμψε να κάνω ένα ραντεβού με τον Βασάρα» δήλωσε αρχικά στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ», προσθέτοντας: «Έκανα το ραντεβού στην Αθήνα, συναντήθηκα με τον κ. Βασάρα σε ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο πριν από ένα χρόνο για αυτή την υπόθεση και κατάφερε να με εγγράψει στην πυραμίδα. Πλήρωσα το έμβασμα δίχως να πάρω κάποια απόδειξη και στη συνέχεια δεν ασχολήθηκα καθόλου με το θέμα, γιατί κατάλαβα ότι ήταν μία απάτη. Δέχθηκα μεγάλες πιέσεις εκείνο το διάστημα να κάνω συναντήσεις στην Άρτα, να έρθει εδώ ο ίδιος ο Βασάρας και να φέρει άλλους ανθρώπους που είχαν προχωρήσει ήδη στην ''πυραμίδα''. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα δέχθηκα πιέσεις από τον κ. Βασάρα. "Κανόνισε ραντεβού, να πάρω και κάποιον άλλον να τον βάλουμε στην πυραμίδα", μου έλεγε ο Βασάρας».

Ερωτηθείς για το αν η αποχώρησή του από την «πυραμίδα» έπαιξε ρόλο στο κόψιμό του από παρατηρητής, εξήγησε: «Εκείνη την εποχή ήμουν παρατηρητής στην Super League και το καλοκαίρι, δύο μήνες περίπου μετά από την απόφασή μου να μη συμμετέχω στην πυραμίδα, κόπηκα από τους ορισμούς. Πιστεύω ότι ένα κομμάτι παίζει μεγάλο ρόλο. Γενικά στους ορισμούς έβλεπα συναδέλφους να παίζουν σε 16 παιχνίδια και εγώ σε 6. Σε όλη τη χώρα γινόντουσαν συναντήσεις. Ούτε ο Κουτσιαύτης θέλησε να μπει στην πυραμίδα και κόπηκε».

 

Τελευταία Νέα