Οι ερυθρόλευκοι Νέοι έχουν πέραση (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Οι ερυθρόλευκοι Νέοι έχουν πέραση (pics)

bet365

Τα ματς των Νέων του Ολυμπιακού αποτελούν μόνιμο πόλο έλξης για ανθρώπους της ομάδας, scouts, ομοσπονδιακούς προπονητές και όχι μόνο. Πάντα κοντά στους πιτσιρικάδες ο Καρεμπέ.

Ακόμα και σε ματς πρωταθλήματος οι Νέοι του Ολυμπιακού έχουν... πέραση. Χαρακτηριστικό είναι πως στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης -που έληξε 0-0- βρέθηκαν τόσο ο Κριστιάν Καρεμπέ όσο και ο τεχνικός των Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης αλλά και ο μάνατζερ και παλαίμαχος άσος των πρωταθλητών Ελλάδας, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Το ματς είδε από κοντά και ο Γιώργος Κοκολάκης, που ήταν μαζί με τον Καρεμπέ.

Ο σύμβουλος στρατηγικής και εκ των αρμόδιων των μεταγραφών του Ολυμπιακού πάντως είναι διαρκώς και στο πλευρό των μικρών και τους βλέπει όσο πιο συχνά μπορεί. Φέτος βέβαια τους Νέους του Ολυμπιακού έχει δει αρκετές φορές και ο Μάρκο Σίλβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα