Πορτογαλικός Τύπος: «Κλείνει στόματα ο Μάρκο Σίλβα»!

Δημήτρης Τομαράς
Πορτογαλικός Τύπος: «Κλείνει στόματα ο Μάρκο Σίλβα»!

bet365

Αποθέωσης συνέχειας στην Πορτογαλία για τον Μάρκο Σίλβα και την δουλειά του στον Ολυμπιακό μετά το 11 στα 11!

Τα πορτογαλικά media συνεχίζουν να ασχολούνται εκτενώς με τα πεπραγμένα του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό. Και μπορεί αυτήν την εβδομάδα να μην σημείωσε άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη των προπονητών, όμως το 11 στα 11 με τον Ολυμπιακό και το γεγονός πως διεκδικεί πρόκριση στην συνέχεια του Champions League με την ομάδα του, τον έχουν κάνει ξανά για τα καλά αποδεκτό στην χώρα του.

«Ο Μάρκο Σίλβα εξακολουθεί να κάνει τρομερή δουλειά στον Ολυμπιακό μετά και τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και τις 11 διαδοχικές νίκες στην Ελλάδα. Είναι ένας προπονητής που με τις επιδόσεις του κλείνει στόματα και στην Πορτογαλία και σε όσους τον αμφισβήτησαν», ήταν ένα σχετικό σχόλιο στον Τύπο της Πορτογαλίας την Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα