ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Θα κινηθούμε με κάθε ένδικο μέσο κατά της απόφασης»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Θα κινηθούμε με κάθε ένδικο μέσο κατά της απόφασης»

Νίκος Αθανασίου
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Θα κινηθούμε με κάθε ένδικο μέσο κατά της απόφασης»

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει πως θα κινηθεί νομικά κατά της εξοντωτικής ποινής από την Σούπερ Λιγκ και πως δεν πρόκειται να θυσιαστεί για ακόμη μία φορά ''ως άλλη Ιφιγένεια''!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οδυνηρή εντύπωση μας προκάλεσε η εξοντωτική ποινή που επεβλήθη από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League, με σαφή προδιάθεση να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός παραδειγματικά και πέραν του μέτρου ευθύνης του. Αυτονόητα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κινηθεί με κάθε ένδικο μέσο που προβλέπεται για να ανατρέψει τις νομικές πλημμέλειες και πιστεύει ακράδαντα ότι θα δικαιωθεί. Ο Παναθηναϊκός πρωτοστατεί με συνέπεια στον αγώνα κατά της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συνεργάζεται με την Πολιτεία για την εξάλειψη της βίας στα γήπεδα και δεν σκοπεύει να θυσιαστεί για ακόμα μια φορά ως άλλη Ιφιγένεια»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα