Ατομικό ο Πάρντο, η προσοχή στον Παναιγιάλειο

Δημήτρης Τομαράς
Ατομικό ο Πάρντο, η προσοχή στον Παναιγιάλειο

bet365

Ο Φελίπε Πάρντο δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά την Δευτέρα ενώ ο Μάρκο Σίλβα με τους παίκτες του κάνουν στροφή στο Κύπελλο και τον Παναιγιάλειο.
Μία ημέρα μετά το «11/11», με το οποίο η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έγραψε η ιστορία, οι παίκτες του Ολυμπιακού έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στην επικείμενη αναμέτρηση Κυπέλλου, με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο (Τετάρτη 2/12), στο Αίγιο. Η προετοιμασία για το εν λόγω ματς άρχισε με απογευματινή προπόνηση, τη Δευτέρα, στον Ρέντη και με το βάρος να πέφτει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα φάσεων. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν και δίτερμα, στο μισό γήπεδο.
Αποθεραπεία έκαναν οι νικητές του ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι. Ο «Τσόρι» φορτσάρει, πλέον, για τα καλά, ενώ ρυθμό ανεβάζει και ο Μποτία, κάνοντας ατομικό στο γήπεδο. Το πρόγραμμά του ακολουθεί ο Μπουχαλάκης, ενώ θεραπεία και ατομικό έκανε ο Πουλίδο. Ατομικό στο γήπεδο έκανε και ο Φελίπε Πάρντο.
Ο Σίλβα -όπως σας επισημάναμε και χθες- δεδομένα θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών. Παίκτες σαν τους Καπίνο, Αυλωνίτη, Κολοβό, Γιαννιώτα, Τζανδάρη και Ζντιέλαρ αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, πριν αναχωρήσουν για το Αίγιο.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα