Βελτιώνεται η υγεία του Τζοφ

Βελτιώνεται η υγεία του Τζοφ

bet365

Με χιούμορ αντιμετωπίζει ο Ντίνο Τζοφ τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Βροχή τα τηλεφωνήματα για τον θρύλο του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο Ντίνο Τζοφ νοσηλεύεται εδώ και ενάμιση μήνα σε κλινική της Ρώμης, καθώς πάσχει από μία νευρολογική πάθηση με συνέπεια να αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Ιταλία το 1982, ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την συμπαράσταση τους, ωστόσο έσπευσε να διευκρινήσει πως μετράει αντίστροφα προκειμένου να πάρει εξιτήριο.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο παλαίμαχος γκολκίπερ της Γιουβέντους κινητοποίησε ακόμη τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι, ο οποίος έσπευσε να τηλεφωνήσει στον Ντίνο Τζοφ. Το ίδιο έπραξε και ο μέχρι πρότινος «ισχυρός άνδρας» της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

«Είμαι καλά, γράφουν ότι αντιμετωπίζω νευρολογικά προβλήματα; Πριν από περίπου ενάμιση μήνα ήμουν λίγο φοβισμένος. Ήταν δύσκολα γιατί υπήρχαν επιπλοκές. Αναστατώθηκα, αλλά πλέον όλα πάνε καλά και ανυπομονώ να σταθώ και πάλι στα πόδια μου.

Ξέρω πως χρειάζεται σκληρή δουλειά. Βρίσκομαι ακόμη στο ξεκίνημα, όμως δεν θα το βάλω κάτω», φέρεται να είπε σε άτομα που περιβάλλοντος του, ο Ντίνο Τζοφ, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα