Παπαθανασάκης: «Ήθελα πολύ τη νίκη με τον Παναθηναϊκό»

Παπαθανασάκης: «Ήθελα πολύ τη νίκη με τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Παπαθανασάκης: «Ήθελα πολύ τη νίκη με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Νίκη που τη χρειαζόταν η ομάδα, αλλά την ήθελε πολύ και ο ίδιος έπειτα απ' όσα είχαν ειπωθεί από κάποιον σταθμό, όπως τόνισε ο ίδιος, ήταν αυτή του Ηρακλή επί του Παναθηναϊκού, όπως ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του «Γηραιού», Σπύρος Παπαθανασάκης.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης μίλησε στον Arena fm για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και τη γενικότερη πορεία του Ηρακλή:

«Τη χρειαζόμασταν αυτήν τη νίκη. Δε με νοιάζει με ποιον αντίπαλο είναι. Λέγαμε ότι η ομάδα πρέπει να βρει ρυθμό και σταθερότητα και να πάρουμε 10 πόντους τα τελευταία 5 παιχνίδια για να πάμε στο β” γύρο πιο οργανωμένα και πιο δυνατοί για να παίξουμε όπως ξέρουμε. Ο προπονητής ξέρει τη δουλειά πρέπει να κάνει. Πρέπει σιγά σιγά να πάμε έβδομοι.

Πήραμε ένα μάθημα με την ΑΕΚ. Δεν αισθανόμουν καλά για το παιχνίδι εκείνο.Έχουμε τώρα αλλάξει κάπως και έχουμε ένα πιο σοβαρό πλάνο. Και αυτούς θα τους παίξουμε στο δικό μας γήπεδο. Να δούμε αν μπορεί να ξαναγίνει αυτό. Τα νέα παιδιά πρέπει να πάρουν παιχνίδια για να είναι τελείως έτοιμοι όταν τους χρειαστούμε. Η ομάδα έπαιζε καλά για 45 λεπτά, τώρα πλέον για 60 και σιγά σιγά θα είμαστε απολύτως έτοιμοι.

Αύριο στο κύπελλο πρέπει να είμαστε σοβαροί, παρότι θα μπουν και άλλα παιδιά. Όλες τις ομάδες πρέπει να τις σεβόμαστε και να παίζουμε καλά.

Συνάντησα τον Αλαφούζο. Του είπα κάτι που μόνο εγώ και αυτός το ξέρουμε. Το είδα στα μάτια του πριν το ματς ότι δε θα είναι εύκολο για αυτόν.

Κάποιος σταθμός είχε βάλει να λένε πράγματα για μένα. Και όπως μας φερθήκανε δε μου άρεσε καθόλου. Ήθελα πάρα πολύ πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Έχω πολύ σεβασμό στον κόσμο μας και στους παίκτες μας. Μπορεί να μας πάρει ένα χρόνο αλλά θα φτιάξουμε μια ομάδα δυνατή.

Μιλάμε με τον προπονητή κάθε μέρα και προσπαθούμε να δούμε που θέλουμε ενίσχυση. Δε θέλουμε να πάρουμε πολλούς για να μη χαλάσουμε τον κορμό.

Είναι δύσκολο να πάρουμε παίκτες τον Ιανουάριο. Θα παρούμε τοπ παίκτες, δε θα πάρουμε μέτριους παίκτες. Θα κάνουμε την ομάδα γερή. Λίγους και καλούς.

Άκου και μια μαντινάδα που μου έστειλαν από την Κρήτη:

«Όλοι τον λένε Γηραιό μα μάχεται σαν νέος, κλείνει τα 107 μάχιμος και ακμαίος»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα