Ποιο γραφείο; Οι Νέοι του Ολυμπιακού θέλουν μόνο ποδόσφαιρο! (vid)

Ποιο γραφείο; Οι Νέοι του Ολυμπιακού θέλουν μόνο ποδόσφαιρο! (vid)

Ποιο γραφείο; Οι Νέοι του Ολυμπιακού θέλουν μόνο ποδόσφαιρο! (vid)

bet365

Το τρομερό video που εμπνεύστηκαν στον Ολυμπιακό για να "εκπροσωπήσει" τον σύλλογο στο σχετικό διαγωνισμό της UEFA για την προώθηση του Youth League.

Τρομερό video από τον Ολυμπιακό για ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, που εντυπωσιάζει! Όλες οι ομάδες έπρεπε να στείλουν video και το καλύτερο θα βραβευτεί.

Οι ερυθρόλευκοι εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν ένα έξυπνο κόνσεπτ που έχει να κάνει ως εξής: «Η δουλειά στο γραφείο μπορεί να είναι βαρετή, το ποδόσφαιρο ποτέ», Ετσι, εκεί που οι παίκτες... δεν την παλεύουν δουλεύοντας στο γραφείο, καταφέρνουν να αλλάξουν την ρουτίνα τους.

Όλα αλλάζουν μέχρι που πέφτει μια μπάλα από μια βιβλιοθήκη. Τότε ξεκινάει το παιχνίδι, τα κουστούμια βγαίνουν κι οι «ερυθρόλευκοι»... ξεχύνονται στο γήπεδο!

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν και 0-1 την Μπάγερν στο Μόναχο, έχοντας πλέον 7 βαθμούς όντας τρίτοι στον όμιλό τους.

SKILLS! This is how much Olympiacos FC's YouthLeague players love football...

Posted by UEFA Champions League on Monday, November 30, 2015

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα