Παναθηναϊκός: Επιστολή διαμαρτυρίας των οπαδών σε Τσίπρα και Κοντονή

Παναθηναϊκός: Επιστολή διαμαρτυρίας των οπαδών σε Τσίπρα και Κοντονή

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Επιστολή διαμαρτυρίας των οπαδών σε Τσίπρα και Κοντονή

bet365

Ο σύνδεσμος «Panatha USA» καταδικάζει τόσα τα επεισόδια του ντέρμπι, όσο και την απόφαση του Παππά να ματαιωθεί ο αγώνας...

Αναλυτικά η επιστολή...

Νέα Υόρκη, 11/25/2015
Προς:
Αξιότιμο Πρωθυπουργό της Ελλάδος, κ. Αλέξη Τσίπρα
Αξιότιμο Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Ο Σύλλογος “Panatha USA” στην Νέα Υόρκη είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που μοναδικό σκοπό έχει να κρατήσει ζωντανή την Παναθηναϊκή Ιδέα εδώ τη Νέα Υόρκη και να καθοδηγεί τα παιδιά της ομογένειας στον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλά. Έχει συνεργασία με τον Σύλλογο “Panatha Philadelphia” και τον Σύλλογο “Panatha Λευκάδος» Διαθέτει ακαδημίες ποδοσφαίρου με 350 παιδιά όλων των ηλικιών και συμμετέχει ενεργά στα τοπικά πρωταθλήματα της πόλης της Νέας Υόρκης .

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Ο Σύλλογος “Panatha USA” στην Νέα Υόρκη καταδικάζει απερίφραστα τη βία. Τα τελευταία γεγονότα βίας δεν εκφράζουν την αθλητικά ιδεώδη και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Οι μεμονωμένες ενέργειες βίας δεν αποτελούν άλλοθι για την διαιτησία του αγώνα και είναι απαράδεκτη η απόφαση για την μη διεξαγωγή του αγώνα, παραγνωρίζοντας τις συνέπειες της απόφασης αυτής, η οποία ήταν βέβαιο ότι θα οδηγούσε στα απαράδεκτα και απολύτως καταδικαστέα επεισόδια που είδε όλη η Ελλάδα και έπληξαν τον Παναθηναϊκό αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το αρμόδιο όργανο που θα επιληφθεί, θα τοποθετήσει το θέμα στη σωστή του διάσταση για την καθόλα λανθασμένη και ανεύθυνη απόφαση του διαιτητή.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Panatha USA” στην Νέα Υόρκη

Βλάσσης Αναστασίου
Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου “Panatha USA” στην Νέα Υόρκη

Νικόλαος Μπάρδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα