Ρομπέρτο στο gazzetta.gr: «Όμορφο να αποτελείς μέρος της ιστορίας»

Ρομπέρτο στο gazzetta.gr: «Όμορφο να αποτελείς μέρος της ιστορίας»

Ρομπέρτο στο gazzetta.gr: «Όμορφο να αποτελείς μέρος της ιστορίας»

bet365

Ο Ρομπέρτο δήλωσε στο gazzetta.gr ότι αισθάνεται όμορφα που αποτελεί μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού και τόνισε τη σημασία να έρθουν οι νίκες με Παναιγιάλειο και Πανθρακικό!

Λίγα λεπτά πριν ο Ολυμπιακός είχε κάνει το 11 στα 11, είχε ισοφαρίσει το ιστορικό ρεκόρ της «ομαδάρας του Μπούκοβι» και οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν τα επόμενα ματς που έχουν μπροστά τους. Σ' αυτά είναι το μυαλό του Ρομπέρτο, ο οποίος μιλώντας στο gazzetta.gr τόνισε τη σημασία να νικήσει η ομάδα του τόσο τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο, όσο και τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στο ματς της Νάπολι με την Ιντερ για τη Serie A.

Όσο για τον «τελικό» με την Άρσεναλ; Ακόμη υπάρχει δρόμος μέχρι να έρθει το βράδυ της 9ης Δεκεμβρίου. Φυσικά, ο Ισπανός δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον κόσμο που πάντα είναι εκεί και δίνει το 100% του.

«Πάντα είναι όμορφο να αποτελείς μέρος της ιστορίας. Βήμα - βήμα κάνουμε μια καλή σεζόν, προσπαθούμε να κρατήσουμε αυτή τη συμπεριφορά του νικητή όσο περισσότερο μπορούμε», λέει αρχικά στο gazzetta.gr, ο κορυφαίος τερματοφύλακας της Super League.

Ποιο ήταν το πιο δύσκολο για να έρθει αυτό το ρεκόρ;

«Πάντα τα ντέρμπι είναι πιο δύσκολα από την πίεση, από την ατμόσφαιρα, αυτά τα ματς για τους παίκτες ήταν πιο δύσκολα. Ειλικρινά, όμως, κάθε ματς είναι δύσκολο για εμάς επειδή έχουμε την ευθύνη να είμαστε καλύτεροι από τους άλλους».

Για τα ματς που ακολουθούν σε Κύπελλο (Παναιγιάλειος), Πρωτάθλημα (Πανθρακικός) και Champions League (Αρσεναλ), μας είπε ο Ρομπέρτο:

«Θα δούμε, προσπαθούμε να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, τώρα έχουμε το Κύπελλο, αποτελεί σημαντικό στόχο για εμάς επίσης. Το θέλαμε και πέρυσι και ήταν πολύ όμορφο που κατακτήσαμε και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Μετά θα δούμε το ματς του πρωταθλήματος, όπως κάναμε σήμερα θα πάμε να νικήσουμε σε ακόμη ένα ματς (ο Ολυμπιακός θα σπάσει το ρεκόρ των 11 σερί νικών, μιας κι ακόμη δεν έχει βγει η απόφαση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) και μετά υπάρχει ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς κόντρα στην Άρσεναλ», ενώ ειδικά για το ματς με την Άρσεναλ δεν θέλησε να πει πολλά καθότι υπάρχει ακόμη δρόμος γι αυτό:

«Θα δούμε, είναι ακόμη πολύ μακριά, υπάρχουν δύο ματς πρώτα. Πριν απ' αυτό πολλά μπορούν να συμβούν όπως τραυματισμοί. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε πρώτα σ' αυτά τα δύο ματς».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον κόσμο ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού:

«Είναι πάντα εκεί. Κάποιες φορές παίζουμε καλά, κάποιες άλλες όχι αλλά ο κόσμος είναι εκεί και μας δίνει το 100%».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα