Εσιέν: «Θα φτάσω εκεί που πρέπει»

Εσιέν: «Θα φτάσω εκεί που πρέπει»

Gazzetta team
Εσιέν: «Θα φτάσω εκεί που πρέπει»

bet365

Ικανοποιημένος που επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους ο Μάικλ Εσιέν, ο οποίος ξέρει όμως πως χρειάζεται ακόμη χρόνο συμμετοχής για να φτάσει στο επίπεδο που μπορεί.

Ο Αφρικανός έκανε το ντεμπούτο του με το Τριφύλλι στο Καυτανζόγλειο και παρότι δεν το συνδύασε με θετικό αποτέλεσμα, ένιωθε ικανοποιημένος από την επιστροφή του στη δράση σε επίσημο παιχνίδι μετά από αρκετό καιρό.

«Ήταν πολύ ωραίο να γυρίζεις στο γήπεδο μετά από τόσο καιρό. Τώρα ξεκινάω και θα κάνω τα πάντα για να φτάσω στα στάνταρ που πρέπει. Ξέρω πως δεν είμαι ακόμη στο επίπεδο που μπορώ. Είμαι στο 60-70%, όμως εφόσον αρχίσω να παίζω σερί αγώνες, θα βρω τον ρυθμό που χρειάζομαι και όλα θα είναι καλύτερα» έλεγε ο Γκανέζος χαφ στους συμπαίκτες του σύμφωνα με όσα αναφέρει το Goal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα