Φορτούνης: «Νταμπλ και καλή πορεία στην Ευρώπη»

Φορτούνης: «Νταμπλ και καλή πορεία στην Ευρώπη»

Gazzetta team
Φορτούνης: «Νταμπλ και καλή πορεία στην Ευρώπη»

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης τόνισε πως σημασία έχει να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το νταμπλ και να κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη και όχι το ποιος θα σκοράρει.

Στην εξαιρετική σεζόν, στη νίκη με τον Αστέρα, σε αυτά που είπε ο Σίλβα στο ημίχρονο, στο ρεκόρ με τις σερί νίκες, στις άδειες κερκίδες και στο παιχνίδι με την Άρσεναλ αναφέρθηκε ο Κώστας Φορτούνης μιλώντας στην κάμερα της Nova. Ο σκόρερ των δύο τερμάτων από τα τρία του Ολυμπιακού τόνισε ότι σημασία έχει η ομάδα του να κατακτήσει το νταμπλ και να κάνει μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

«Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί έχουμε γράψει ιστορία και είναι μία διάκριση για τον σύλλογο, αλλά και για εμάς. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, παίξαμε χωρίς κόσμο και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, πιέσαμε τον αντίπαλο και κάναμε τις φάσεις γκολ», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για την εξαιρετική σεζόν: «Νιώθω πάρα πολύ καλά, οι συμπαίκτες μου συνέχεια με κυνηγάνε να μου δώσουν μπάλα και με βοηθάει να έχω ελεύθερο ρόλο και να παίζω πίσω από τον επιθετικό».

Για το τι είπε ο Σίλβα στο ημίχρονο: «Μας είχε κλείσει καλά ο αστέρας στο πρώτο μέρος και ο προπονητής μας ζήτησε να έχουμε πιο γρήγορη μεταφορά στην επίθεση γιατί ο Αστέρας έπαιξε την Πέμπτη και ήταν κουρασμένος. Πρεσάραμε ψηλά στο δεύτερο ημίχρονο, εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη που κάνανε και βάλαμε τρία γκολ».

Για το ότι έχει έφεση στο σκοράρισμα: «Σήμερα είμαι εγώ, αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, σημασία έχει να κερδίσουμε το ντάμπλ και να κάνουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Εγώ θέλω πάντα να είμαι χρήσιμος για την ομάδα»

Για το ρεκόρ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το πετύχαμε εμείς οι ποδοσφαιριστές αυτό το ρεκόρ, αν και το κάναμε χωρίς τον κόσμο».

Για τις άδειες κερκίδες: «Εννοείται πως είναι κάπως παράξενα να παίζουμε χωρίς τον κόσμο. Έχουμε ένα καλό γήπεδο και ο κόσμος μας βοηθάει πάρα πολύ. Είναι κρίμα να μην έρχεται ο κόσμος, το γήπεδο είναι μία γιορτή.

Όπως είδαμε και στη Λεωφόρο, και δεν το λέω μόνο για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, το λέω και για τους δικούς μας και της ΑΕΚ, δεν πρέπει να γίνονται αυτά από τους οπαδούς οποιασδήποτε ομάδες και να είναι συνέχεια κόσμος στο γήπεδο».

Για το ματς με την Άρσεναλ: «Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, είναι ματς ζωής και θανάτου. Πρέπει να διατηρήσουμε το αβαντάζ που έχουμε και δεν πρέπει να χάσουμε με δύο γκολ διαφορά.

Είναι δύσκολο για τον αντίπαλο γιατί είμαστε δυνατοί στο ''Καραϊσκάκης''. Η Άρσεναλ είναι μία ομάδα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σκοράρει. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα