Βεργέτης: «Δεν βγάλαμε επιθετικότητα, μας επηρεάσε η κόπωση»

Δημήτρης Τομαράς
Βεργέτης: «Δεν βγάλαμε επιθετικότητα, μας επηρεάσε η κόπωση»

bet365

Ο Στάϊκος Βεργέτης ανέλυσε τα αίτια της ήττας του Αστέρα Τρίπολης. Τι είπε για την κουβέντα που είχε με τον Σίλβα.
Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:
Τον αγώνα: Καλησπέρα. Σήμερα ήρθαμε μετά από ταξίδι και ευρωπαϊκό αγώνα. Στο α' μέρος προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μπάλα και ρυθμό. Στο β' ημίχρονο ο Ολυμπιακός μας πίεσε και είχε και κατοχή και ρυθμό. Κάναμε κάποιες αλλαγές για την κόπωση που είχαμε. Μετά ήρθε το 1-0 και δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες και τις ανάγκες του αγώνα. Να συγχαρώ τα παιδιά για την αμυντική λειτουργία και συνεχίζουμε για το Κύπελλο.
Το ότι δεν έκανε φάσεις ο Αστέρας: Ναι θα συμφωνήσω μαζί σας. Δεν βγάλαμε την επθετικότητα που θέλαμε. Έφταιγε και ο αντίπαλος και η κόπωση. Γυρίσαμε Παρασκευή βράδυ και μας επηρέασε αυτό.
Το τι είπε με τον Σίλβα: Πάντα σχεδόν υπάρχει μία χειραψία και ένας εναγκαλισμός με κάθε συνάδελφο. Τραβάει το ζόρι και το λούκι του και μου αρέσει να υπάρχει αυτή η συναδελφικότητα. Ήθελα να του ευχηθώ για την Άρσεναλ. Ο Ολυμπιακός θα έχει έναν σημαντικό αγώνα για την ιστορία του και ήθελα να του ευχηθώ καλή επιτυχία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα