Σίλβα: «Φανταστικό το 11 στα 11 αλλά δεν μένουμε εδώ»!

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «Φανταστικό το 11 στα 11 αλλά δεν μένουμε εδώ»!

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα στην συνέντευξη Τύπου μίλησε για το φανταστικό όπως το χαρακτήρισε επίτευγμα του 11 στα 11 και έδωσε υπόσχεση για νέες νίκες.
Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στην συνέντευξη Τύπου για:
Την δυσκολία του Ολυμπιακού να φτάσει στη νίκη με τον Αστέρα και στην απουσία του κόσμου: Καλησπέρα σας. Και αυτό μπορεί να παίζει ρόλο αλλά δεν ξέρω εάν είναι μόνο αυτό. Είναι παράξενο να παίζεις σε ένα άδειο στάδιο. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά σαν παίκτης ή προπονητής. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε μία τέτοια ατμόσφαιρα. Είναι και λόγω του αντιπάλου μας και εξαιτίας της δικής μας εικόνας που δεν παίζαμε όσο πιο βαθιά μπορούσαμε με μακρινές μπαλιές στην επίθεση και η νίκη ήρθε πιο δύσκολα για εμάς.
Το 11 στα 11 και την πιθανότητα να σπάσει το ρεκόρ του Μπούκοβι: Ναι είναι φανταστικό για εμάς. Φανταστικό αυτό που έχουμε πετύχει. Έχουμε πάει πολύ καλά και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και όλους στην ομάδα και να ευχαριστήσω και τον κόσμο μας. Για τον λόγο αυτό θέλω να πω στους φιλάθλους πως δεν θα μείνουμε εδώ. Θα συνεχίσουμε και 12η νίκη και για τις επόμενες. Αυτός είναι ο σκοπός και η δουλειά μας. Άλλες φορές πας καλά και άλλες όχι τόσο καλά. Σήμερα πετύχαμε όμως μία νίκη που δεν αφήνει αμφιβολίες.
Την χρησιμοποίηση του Τσόρι μαζί με τον Φορτούνη και το εάν βοήθησε: Καταρχήν πρέπει να καταλάβουμε πως η είσοδος του Τσόσι συνέπεσε με το πρώτο μας γκολ. Οποτε δεν ξέρουμε εάν έχει να κάνει με αυτό. Από εκείνο το λεπτό και μετά και ο Μιλιβόγιεβιτς και ο συνδυασμός των Φουστέρ - Τσόρι ήταν πιο δημιουργικός. Δεν είχα στο μυαλό μου κάτι τέτοιο αλλά έτσι εξελίχθηκε ο αγώνας.
Την εικόνα του Ολυμπιακού σε σχέση με το γεγονός πως έβαλε η ομάδα του τρία γκολ και τα... εμπόδια στο ματς: Είναι και η αξία του Αστέρα. Η αξία του αντιπάλου. Είναι φυσιολογικό όταν μία ομάδα βάζει το γκολ ο αντίπαλος μετά να αναγκάζεται να ανοιχθεί αλλά αυτό συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα